Rozplakala sa, lebo nechce chodiť každý deň do práce: Blogerke zrušili účet na Instagrame, ktorým si zarábala

Instagramová blogerka, ktorá mala 113-tisíc fanúšikov, zdieľala srdcervúcu prosbu na YouTube po tom, čo bol jej profil vymazaný. Vo videu Jessy Taylorová v slzách varuje ľudí, aby si dobre rozmysleli, či nahlásia jej Instagramový účet, pretože si ním zarába na živobytie. Tvrdí, že nemôže chodiť do práce každý deň a byť v robote osem hodín naozaj nie je pre ňu.

Mladá žena vo videu rozpráva, ako sa snaží urobiť všetko pre to, aby svoj Instagramový účet získala späť. Viackrát opakuje, že bez svojich fanúšikov a sledovateľov je ničím. Hovorí tiež, že ak jej ľudia na zverejnené fotografie píšu nenávistné komentáre alebo nahlasujú jej účet, snaží sa urobiť všetko pr to, aby bola lepším človekom. Používateľ sociálnej siete Instagram totiž môže nahlásiť iného používateľa, ak podľa neho zverejňuje nevhodné fotografie alebo videá. „Chcem povedať každému, kto ma nahlásil – dobre si to nabudúce rozmyslite, pretože tým ničíte môj život. Ja si zarábam peniaze online a nechcem o to prísť,“ hovorí vo videu. „Viem, že je veľa ľudí, ktorí sa tešia, keď ma vidia takto na dne, ale ja nechcem byť ako oni, ako tých 99% ľudí, ktorí musia chodiť každý deň do práce a sedieť tam od deviatej do piatej. To jednoducho nie som ja,“ vyznáva sa. „Tvrdo som pracovala, aby som sa dostala tam, kde som a to, že mi to niekto berie, je ten najhorší pocit na svete,“ dodáva.

Zdroj: Instagram/@duhitsjessy Galéria fotiek (3) Zdroj: Instagram/@duhitsjessy

 

Nie je jasné, prečo bol Jessyn účet vymazaný alebo prečo ju používatelia nahlásili, hovorí však, že už by sa nikdy nevrátila k normálnej práci. „Bol som prostitútka, no už to viac robiť nechcem, pretože si viem zarobiť aj online. Nechcem sa vrátiť k svojmu bývalému životu,“ opisuje. „Niektorí z vás by si mali uvedomiť, že nemám žiadne zručnosti a schopnosti, mám 20-tisícový dlh na štúdium, takže do školy ísť nemôžem, aj keby som chcela. Pracovala som v McDonalde, kým som začala robiť s s YouTube a Instagramom. Kým som mala  100-tisíc fanúšikov, kým som nedosiahla toto všetko, bola som len pos**tý lúzer. Nehovorím, že je niečo zlé, ak niekto pracuje v McDonalde, ale ja sa už k takémuto životu vrátiť nechcem. Nemám žiadnu kvalifikáciu, už by som nemohla ísť do normálnej práce,“ vysvetľuje mladá žena.

Zdroj: Instagram/@duhitsjessy Galéria fotiek (3) Zdroj: Instagram/@duhitsjessy

 

Video doposiaľ videlo takmer 190-tisíc ľudí, Jessy si už medzitým založila nový Instagramový účet, kde má zatiaľ 2 000 fanúšikov.

 

Viac o téme: Blogerka Instagram
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Zdroj: ladbible; Foto: youtube, ladbible

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy