Ukážte, čo všetko vaša firma robí pre zdravie svojich zamestnancov

Ak ste sa po celý rok aktívne starali o svojich zamestnancov, práve prišla výnimočná šanca. Prihláste sa do 9. ročníka súťaže Zdravá firma roka 2018 a získajte Ocenenie Zdravá firma roka.

Zdravý životný štýl sa stal atraktívnym nielen pre čoraz viac jednotlivcov, ale už aj pre mnohé firmy. Rozhodne platí, že zdravý pracovník je efektívny pracovník. Aj na rizikových miestach je preto správne zabezpečiť zamestnancom lepšiu odolnosť voči stresu a ochoreniam. Najčastejšie spoločnosti dávajú dôraz na zdravú a vyváženú stravu, šport, ergonómiu prostredia a prácu s komunitou. V prípade, že sa aj vy vo väčšej miere staráte o svojich zamestnancov, prihláste sa do súťaže Zdravá firma roka 2018. Ukážte sa, že patríte medzi tých najlepších a motivujte ostatných. Organizátor súťaže Union zdravotná poisťovňa sa o to snaží už deviaty rok.

Ukážte, čo všetko vaša Galéria fotiek (3)

Prihláste svoju firmu súťaže a vyhrajte

Máte jedinečnú príležitosť súťažiť a dokázať, že vám na zdraví zamestnancov záleží. Do aktuálneho ročníka súťaže sa môžete prihlásiť do 31. decembra 2018 a to v troch kategóriách: výrobné firmy, nevýrobné firmy a malé firmy (do 50 zamestnancov).

Stačí vyplniť online formulár na stránke www.zfr.sk.

Prihláškou do súťaže môžete získať:

  • Ocenenie Zdravá firma roka 2018
  • Možnosť celý rok 2019 používať logo Zdravá firma roka na všetkých materiáloch
  • Nadštandardný Deň zdravia od Union zdravotnej poisťovne (víťaz každej z troch hlavných kategórií)

Predbehnite konkurenciu

 „Prax nám ukázala, že zdravie zamestnancov výrazne a najmä pozitívne vplýva na kvalitu práce. Zdravie zamestnancov by malo byť pre každú firmu rozhodujúce. Spoločnosti s dobrou starostlivosťou o zdravie zamestnancov majú rozhodne na trhu práce výhodu,“ povedal Ing.Pavol Chovan, riaditeľ úseku získavania klientov Union zdravotnej poisťovne.

Ukážte, čo všetko vaša Galéria fotiek (3)

Viac o téme: Union Zdrava firma roka
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy