Voderady: Developerská firma rozšíri halu, zamestná viac než 400 ľudí

PSA Peugeot Citroën Slovakia PSA Peugeot Citroën Slovakia Zdroj: SITA

Na rozšírení haly v CTParku Voderady o takmer 14.000 m2 sa dohodli medzinárodný priemyselný developer, spoločnosť CTP a výrobca sedadiel pre automobilový priemysel Lear Corporation Seating Slovakia s.r.o. Vďaka tejto investícii vznikne v trnavskom regióne viac ako 400 nových pracovných miest. Informovala Tímea Pajtinková z agentúry Supreme Communication.

Po ukončení stavebných prác pribudne k existujúcej montážnej hale spoločnosti Lear s rozlohou viac ako 10.000 m2 nová a spolu tak budú mať plochu takmer 24.000 m2. Kolaudácia novej montážnej haly, v ktorej sa budú kompletizovať sedadlá pre automobilku Jaguar Land Rover, sa plánuje v októbri, hala bude uvedená do plnej prevádzky v novembri. Záverečná odovzdávka klientovi je naplánovaná na január 2019, dovtedy bude prebiehať zosúladenie technológií podľa požiadaviek Jaguar Land Rover. 

Spoločnosť Lear je výrobcom sedadiel pre automobilový priemysel so špecializáciou na prémiové sedadlá a v súčasnosti je dodávateľom závodu PSA Peugeot Citroën. Po príchode spoločnosti Jaguar Land Rover na Slovensko sa stanú dodávateľom sedadiel aj pre túto automobilku. Lear je zatiaľ jediným nájomcom v CTPark Voderady. Lokalita umožňuje ďalšiu výstavbu objektov s celkovou plochou viac ako 40.000 m2. 

Viac o téme: Auto Park Práca Zamestnanie Voderady Miesta Pracovné Ponuky Sedadcky
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: TASR, redakcia; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy