Sedemročné dievčatko požiadalo o prácu v Google: Toto jej odpísal sám riaditeľ spoločnosti

Zdroj: Andy Bridgewater

Chloe Bridgewaterová z anglického Herefordu má viac odvahy než jej 7-roční vrstovníci. Dievčatko, ktoré fascinujú technológie, sa rozhodlo podať žiadosť o zamestnanie priamo do známej internetovej spoločnosti Google. Na jej list odpovedal samotný boss amerického gigantu, ktorému aj list adresovala.

 

 

 

 

Sedemročné dievčatko poslalo spoločnosti Google originálnu žiadosť o zamestnanie. Napísala ho vlastnou rukou a prezadila o sebe všetko podstatné. Pozrite si originál jej listu, ktorý na internete zverejnil jej otec.

Zdroj: Andy Bridgewater Galéria fotiek (3) Zdroj: Andy Bridgewater Zdroj: Andy Bridgewater

 

Milý šéf spoločnosti Google,

volám sa Chloe a keď budem veľká, chcela by som pracovať pre Google. Taktiež chcem pracovať v továrni na výrobu čokolády a byť plavkyňou na olympiáde.
Môj ocko povedal, že v spoločnosti Google sa zamestnanci môžu hrať. Mám rada počítače aj môj tablet, na ktorom sa hrám veľa hier. Ocko mi tiež sľúbil, že mi raz kúpi počítač.
Mám 7 rokov a pani učiteľka povedala mojej mame a ockovi, že som veľmi šikovná a dobre sa učím. Ocko povedal, že ak v tom bude pokračovať a budem usilovná, raz získam prácu v Google. Taktiež mi povedal, že si mám podať žiadosť do vašej spoločnosti. Neviem vlastne, čo to je, ale spomínal list.

Ďakujem, že si prečítate môj list, zatiaľ som poslala iba jeden a ten bol Ježiškovi. Dovidenia.

Chloe Bridgewaterová, 7 rokov

List sedemročného dievčatka však nevyvolal úsmev iba na vašej tvári. Jej riadky si totiž prečítal aj samotný riaditeľ spoločnosti Google – Sundar Pichai, ktorý jej naň dokonca aj odpísal. Predstavte si to prekvapenie, keď Chloe dostala takúto odpoveď:

Zdroj: Andy Bridgewater Galéria fotiek (3) Zdroj: Andy Bridgewater Zdroj: Andy Bridgewater

 

Milá Chloe,

veľmi pekne ďakujeme za tvoj list. Som veľmi rád, že ťa bavia počítače a roboty a dúfam, že sa budeš aj ďalej učiť o technológiách. Myslím si, že ak budeš tvrdo pracovať a nasledovať svoje sny, dokážeš čokoľvek, čo si zaumieniš – od získania práce v spoločnosti Google až po plávanie na olympiáde. Teším sa na tvoju žiadosť o zamestnanie, keď dokončíš školu! :)

Želám všetko dobré tebe aj tvojej rodine.

Otec Chloe, Andy Bridgewater, zverejnil list od samotného šéfa Google na svojom LinkedIne. Razom sa z neho stal virálny post, ktoré prebrali viaceré médiá. V poste Andy hovorí, ako tento list pomohol naštartovať sebavedomie jeho dcéry.


Prečítajte si tiež: 89-ročný dedko si hľadá prácu: Jeho pracovný inzerát vás dostane


Andy prezradil, že Chloeina fascinácia spoločnosťou Google sa objavila len pred nedávnom – práve po tom, keď sa ho spýtala na najlepšie miesto, kde môže človek pracovať. „Spomenul som si na fotky, ktoré som videl, ako to v tejto spoločnosti vyzerá a tak som jej povedal, že Google je skvelé miesto,“ hovorí. Keď sa Chloe rozhodla, že chce pracovať pre túto spoločnosť, povzbudil ju, aby si podala žiadosť o zamestnanie.

Andy tvrdí, že odpoveď od samotného CEO Google povzbudila jeho dcéru a tá sa teraz snaží nájsť si cestu do Silicon Valley. Mieni ju v tom podporovať – chce, aby sa zamerala na štúdiá a rozvoj svojich schopností.

Viac o téme: Práca Zamestnanie Dievčatko Chloe Google Žiadosť Prácu Googli Sundar Pichai Bridgewater
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: businessinsider; Text: es; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy