Ako začať podnikať? Nechajte si poradiť od úspešných

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

Na aprílové Stretnutie podnikavcov, ktoré sa v Banskej Bystrici uskutoční v utorok (19.4.) o 17.30 h, zavíta úspešný podnikateľ Ján Lunter a budúcim kolegom, startupistom a všetkým, ktorí majú podnikavého ducha povie, ako viesť úspešný podnik.

Stretnutia podnikavcov fungujú na pravidelnej mesačnej báze. "Veríme, že pravidelné stretnutia prispejú k budovaniu komunity podnikateľov a podnikavcov v Banskej Bystrici, posilnia spoluprácu a podporia rozvoj nielen podnikateľského sektora v našom meste," konštatovala Eva Ščepková, organizátorka podujatia.

Už marcové Stretnutie podnikavcov zaznamenalo vysokú účasť. Organizátori pôsobia ako neformálna skupina CoWorking Banská Bystrica. Podľa nich cieľom akcií je najmä nadviazanie spolupráce a výmena skúseností medzi aktívnymi podnikateľmi a ľuďmi, ktorí chcú podnikať, získať skúsenosti a poznatky.


Prečítajte si tiež: Nikto vás nechce zamestnať? Zamestnajte sa sami!​


"Na našom poslednom stretnutí sme zozbierali nápady a podnety na vzdelávacie témy. Jednou z najfrekventovanejších bola práve téma ako osobnostný rozvoj a rast. Preto sme sa rozhodli, že Stretnutie podnikavcov rozšírime o diskusiu s Jánom Lunterom z banskobystrickej spoločnosti Lunter, ktorá s týmito témami súvisí," doplnil za organizátorov Tomáš Pivarči.

Viac o téme: Stretnutie Rady Sa Biznis Začať Ako Podnikať Startup Podnikavcov Startupistom Podnikateľom Začínajúcim Poradí Naučia
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: TASR; Foto: thinkstockphotos.com
Staršie správy
Staršie správy