Zamestnávatelia, potrebujete súrne brigádnickú výpomoc? Hľadajte ľudí na Kariéra.sk zadarmo

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

Mnoho firiem potrebuje na zvládnutie aktuálnej mimoriadnej situácie ďalšie posily, aby mohli zabezpečiť dodanie potrebných tovarov a produktov. Ste aj vy spoločnosť, ktorá hľadá brigádnikov či ľudí na dočasnú výpomoc? Pracovný portál Kariéra.sk si uvedomuje vážnosť situácie a chce vám pomôcť. Využite možnosť inzerovania na Kariéra.sk zadarmo až do konca mája 2020.

Patríte medzi zamestnávateľov, ktorí na to, aby v súčasnom období splnili nároky spotrebiteľov, potrebujú ďalšiu výpomoc? Bez brigádnickej posily či dočasných zamestnancov nezvládnete zabezpečniť plynulý chod spoločnosti? Pracovný portál Kariéra.sk myslí na zamestnávateľov, ktorí potrebujú podať pomocnú ruku, a preto sme pre nich pripravili extra ponuku - Balík prvej pomoci pre firmy.

Balík prvej pomoci pre firmy môžete využiť od 1. apríla do 31. mája 2020. V rámci neho môžete bezplatne inzerovať ponuky, v ktorých hľadáte brigádnické posily.

Výhodnú ponuku si môžete aktivovať po prihlásení sa do vášho konta na Kariéra.sk. Na úvodnej obrazovke nájdete tento banner, na ktorý stačí kliknúť a služba sa vám automaticky aktivuje.

Ponuka platí aj pre spoločnosti, ktoré nie sú klientmi pracovného portálu Kariéra.sk. Stačí sa len zaregistrovať a využiť výhodnú ponuku.

Viac informácií vám poskytne obchodné oddelenie Kariéra.sk: kariera@firma.zoznam.sk.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 7
Viac o téme: Inzercia Kariéra.sk Pracovné ponuky zadarmo
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Foto: gettyimages

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy