Kouči aj lektori na jednom mieste: Na toto miesto si príďte po úspech

V piatok, 25. mája, sa opäť stretli odborníci na ľudské zdroje a so svojím know-how sa podelili na podujatí Raňajky s Kariérou. Hovorilo sa o téme outplacementu, novinkách pracovného portálu Kariera.sk, nariadení GDPR a prítomní hostia si tiež mohli vyskúšať niektoré metódy osobnostnej diagnostiky.

 

 

 

 

Outplacement - nástroj na budovanie značky zamestnávateľa?

Májové podujatie Raňajky s Kariérou otvorilo už tradičné bohaté pohostenie. Slané, ale aj sladké občerstvenie, voňavá káva a chutný čaj čakali na prítomných hostí. 

Kouči aj lektori na Galéria fotiek (4)

 

Oficiálny program Raňajok s Kariérou odštartovala prezentácia Ľuby Urbínovej z konzultačnej spoločnosti Lifework. Urbínová hovorila o tom, ako môže outplacement fungovať ako nástroj budovania značky zamestnávateľa. Priznala, že téma outplacementu sa na Slovensku zatiaľ iba rozbieha, no poukázala na výhody, ktoré môžu priniesť nielen odchádzajúcemu zamestnancovi, ale aj samotnému zamestnávateľovi.

Ĺuba Urbínová Galéria fotiek (4) Ĺuba Urbínová

 

Spoznajte metódy osobnostnej diagnostiky

Po prezentácií sa hostia v krátkosti dozvedeli o novinkách pracovného portálu Kariera.sk. Hneď po tom získali užitočné rady v súvislosti s nariadením GDPR. Po krátkej prestávke si na pódiu v podniku Satori Stage vzal slovo kouč a lektor z inštitúcie Power Coaching Tomáš Langermann, ktorý predstavil metódy osobnostnej diagnostiky. Na prezentácii, ktorá bola zároveň aj workshopom, si jednu z metód mohli prítomní vyskúšať aj sami na sebe.

Tomáš Langermann Galéria fotiek (4) Tomáš Langermann

 

O čom je podujatie Raňajky s Kariérou?

Skvelý program na aktuálne témy z oblasti ľudských zdrojov, chutné jedlo a možnosť networking sú už typickými pre podujatie Raňajky s Kariérou. Toto podujatie je určené všetkým špecialistom v oblasti ľudských zdrojov – personalistom, HR manažérom, ale aj riaditeľom spoločností či personálnych agentúr. Podujatie Raňajky s Kariérou, ktoré pravidelne organizuje pracovný portál Kariera.sk, vždy ponúka novinky zo sveta práce a ľudských zdrojov, ale aj inšpiratívne prezentácie, dobré rady a užitočné tipy.

Raňajok s Kariérou sa môžete zúčastniť aj vy

Chceli by ste sa zúčastniť nasledujúceho podujatia Raňajky s Kariérou za HR oddelenie vašej spoločnosti? Máme voľné miesta a radi vás privítame. Pozor, keďže vstup na podujatie je bezplatný, počet miest je limitovaný. Zabezpečte si preto vaše miesto čím skôr. Rezervujte si miesto na najbližšie Raňajky s Kariérou – napíšte nám tu. Do e-mailu uveďte prosím vaše meno, pozíciu a spoločnosť, za ktorú sa chcete Raňajok s Kariérou zúčastniť. Tešíme sa na vás.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Firmy Raňajky s Kariérou
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: es; Foto: gettyimages

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy