Rady od právnika aj tipy od kouča? Toto všetko nájdete iba na jednom mieste

Podujatie Raňajky s Kariérou je projekt na mieru šitý odborníkom z HR. Na každom z pravidelných štvrťročných stretnutí nechýbajú dvaja odborníci na dve aktuálne a inšpiratívne témy z oblasti ľudských zdrojov. Hľadáte inšpiráciu pri riešení problémov vo firme? Chcete vedieť, ako funguje HR v inej spoločnosti? Radi by ste boli viac v kontakte s kolegami z branže? Práve o tom sú Raňajky s Kariérou.

 

 

Pracovný portál Kariera.sk vítal už po siedmykrát zástupcov HR oddelení slovenských firiem a personálnych agentúr. V piatok (22. septembra) podujatie Raňajky s Kariérou opäť otvorilo bohaté pohostenie. Chlebíčky s prosciuttom či lososom, chrumkavé oškvarkové a syrové pagáčiky, ale aj mrkvové koláčiky či brownies a k tomu šálka dobrej kávy či čaju. Na tomto si hneď po príchode pochutnávali hostia septembrových Raňajok s Kariérou.

Rady od právnika aj Galéria fotiek (8)

 

Firmy, dajte si pozor na sledovanie zamestnancov

Po raňajkách a vzájomných rozhovoroch s kolegami z branže patrilo pódium ako prvej právničke Kataríne Križanovej. Tá vo svojej prezentácii hovorila o monitorovaní zamestnancov na pracovisku a ochrane súkromia. Konkrétnymi príkladmi poukázala na to, aké spôsoby sú z právneho hľadiska akceptovateľné. Po skončení prezentácie dostala rečníčka z hľadiska množstvo otázok: ako by poradila vyriešiť situácie v konkrétnych firmách alebo či sú dané formy monitorovania zamestnancov v spoločnostiach vhodné a dostatočné.

Rady od právnika aj Galéria fotiek (8)

 

Manažéri, chcete lojálnych zamestnancov?

Po prvej prezentácii si prítomní oddýchli krátkou prestávkou. Hneď po nej si vzal slovo kouč Ján Dubnička, ktorý rozprával na tému angažovanosti zamestnancov. Do svojej prezentácie zapájal aj prítomných a spoločne hľadali odpovede na to, ako môžu firmy ľahko a jednoducho získať motivovaných a lojálnych zamestnancov. Podľa Dubničku je riešenie jednoduché: preukázať pracovníkom rešpekt a úctu.

Rady od právnika aj Galéria fotiek (8)

 

Na ďalších Raňajkách s Kariérou by ste nemali chýbať

Podujatie Raňajky s Kariérou sa neustále snaží prinášať nové a inšpiratívne témy pre špecialistov z HR. Ako pracovať s generáciou Y a Z, nahliadnutie, ako si nažívajú zamestnanci úspešného herného štúdia Pixel Federation, ako uplatniť vo firmách prvky gamifikácie alebo ako využiť sociálne siete pri nábore? Aj o tom hovorili odborníci na doterajších Raňajkách s Kariérou. A to stále nie je všetko. Už teraz chystáme ďalšie, a dúfame rovnako zaujímavé, podujatie. Chcete byť s vašou firmou pri tom? Vašu účasť na novembrových Raňajkách si môžete zaistiť už teraz.

Rady od právnika aj Galéria fotiek (8)

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 8
Viac o téme: S Raňajky Dubnička Ján Kariera.sk Kouč Kariera Kariérou
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: es; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy