Nová éra rozvoja manažérskych zručností

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

Hry, gamifikácia a aplikácie, práve tieto tri oblasti predstavujú prítomnosť aj budúcnosť manažérov. Inovatívne novinky ako vždy prináša pre HR svet projekt HRDA, ktorý predstavuje sériu workshopov a konferencie, pomáhajúce spoločnostiam úspešne dosahovať svoje ciele. Mnohí sa už preto tešia na 06.04.2017, kedy sa v kníhkupectve Martinus stretne neformálne kaviarenské prostredie s absolútne horúcou a rýchlo sa šíriacou témou gamifikácie.

 


Ako vlastne aplikácie uľahčujú život manažéra?

Gamifikácia primárne pracuje s nástrojmi vyplývajúcimi z motivácie a zo správania sa človeka. Tým pádom efektívne napomáha stanovovať ciele, budovať zdravú súťaživú atmosféru a predovšetkým dáva tak často chýbajúcu spätnú väzbu. Trend gamifikácie sa preto pomaly, ale isto stáva pre firmy novým štandardom.

Čo je cieľom gamifikácie?

Cieľ aj tu závisí od samotného vedenia spoločnosti. Spoločnosti po gamifikovanom vzdelávaní siahajú v prípade, že chcú

  • podporiť súťaživosť v tíme,
  • zistiť, ktorí zamestnanec je najsúťaživejší – najaktívnejší,
  • vytvoriť chýbajúcu motiváciu,
  • ...

Toto je len ochutnávka informácii, ktoré budú diskutované 6. apríla 2017 na WS HRDA: Hry, gamifikácia a aplikácie – Nová éra rozvoja manažérskych zručností. Aktuality nájdete na webe www.extpartners.sk/konferencie/hrda/ , alebo na sociálnych sieťach FacebookLinkedIn. Miesto si rezervujte na semancova@extpartners.sk alebo predpredaj.sk

Viac o téme: Manažér Zručnosti Manažérske HRDA Manažéera
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok, HRDA

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy