HRDA odštartovala rok 2017 prelomovou novinkou v oblasti vzdelávania

Séria workshopov a konferencie HRDA už deviaty rok úspešne prináša aktuálne informácie pre všetkých, ktorí sa profesionálne zaoberajú oblasťou rozvoja ľudských zdrojov. Predstavuje zmeny a trendy, ktoré aktuálne formujú odvetvie a poskytujú inšpirácie a praktické skúsenosti renomovaných odborníkov z významných firiem.

 

 

Minulý štvrtok bola odštartovaná tohto ročná sezóna témou Talent manažment a plánovanie nástupníctva. Účastníci sa tento raz zišli v priestoroch kníhkupectva Martinus, ktoré svojou príjemnou atmosférou rozprúdilo mnohé diskusie.

Workshop otvorila HR manažérka, Martinus Zuzana Száraz. Povedala viac o tom, ako vznikajú príbehy v Martinuse, ako sa pracuje s talentami „inak“ a aké príležitosti dostávajú nadšení a šikovní ľudia.  Svojím príspevkom zodpovedala všetky otázky, ktoré sme jej položili.

Rady spíkrov rozšíril futbalový scout Ján Rosinský. Jeho prejav a iný pohľad na hľadanie talentov ukázal ďalšie možnosti, ako sa v spoločnosti s nimi dá pracovať. Vo svojom príspevku objasnil pojem „talent“ vo futbale. Kto je talentom, kedy sa hovorí o tom, že určitý hráč je talentovaný. Vo futbale tak ako aj v iných športoch a odvetviach je dôležité identifikovať talent čo najskôr, aby sme ho mohli rozvíjať a vplývať na neho čo najviac. Takto pripravený a vychovaný talent je schopný nielen vrátiť investície do neho vložené, ale je to aj určitý biznis pre klub, zväz a samotného hráča.

Po pauze, ktorá priniesla všetkým zúčastneným nové kontakty, sme skypovali až do Izraela.
Tam nás už na linke čakal riaditeľ Accelium Israel, Nadav Agozi, aby predstavil prelomovú novinku v manažérskom vzdelávaní, ktorú na SR a ČR prináša Excellent Partners. Na workshope bola odprezentovaná, konkrétna prípadová štúdia spoločnosti Protalix 2016. Toto inovatívne vzdelávanie vyvolalo na tvárach veľké otázniky, ktoré Nadav Agozi zodpovedal a zároveň pozval na otvorené tréningy Accelium PRO.

Všetky prezentácie spíkrov z WS HRDA: Talent manažment a plánovanie nástupníctva nájdete na webe Excellent Partners, TU.

Podujatie sme uzavreli príjemnou bodkou, ktorú pre nás pripravili partneri Vinohradníctvo a vinárstvo Miloš Máťuš a talianska módna značka MARELLA.

Tešíme sa na ďalšie príjemné stretnutia 6. apríla.2017 v kníhkupectve Martinus, tento raz pri téme Hry, gamifikácia a aplikácie – Nová éra rozvoja manažérskych zručností.

Zdroj: www.extpartners.sk

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Workshopy HRDA Konferencie
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok, HRDA

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy