Zamestnávatelia, zistite, ako si udržať najlepších ľudí vo firme: Naučí vás to tento workshop

Vždy aktuálne informácie z oblasti rozvoja ľudských zdrojov prináša, nie len personalistom, úspešný projekt HRDA. Séria workshopov a konferencie otvára už 8. sezónu, počas ktorej majú firmy možnosť navzájom zdieľať svoje skúsenosti, názory a postoje so špičkami z HR oblasti. Nedávno ste sa mohli dočítať o kompletnom programe HRDA 2017, ako aj o riešení, ako zabezpečiť toto komplexné firemné vzdelávanie aj pre Vašich zamestnancov – Balík HRDA 2017.

 

 

HRDA štartuje už 16.02.2017 s témou, ktorá je pre mnohé spoločnosti obrovskou výzvou: Talent manažment a plánovanie nástupníctva. V súčasnosti môže byť ťažké nájsť talentovaného a oddaného zamestnanca. Čo však môže byť ešte zložitejšie, je identifikovať jeho talent a rozvíjať ho natoľko, aby sme o talentovaného zamestnanca neprišli.

Máte vyriešenú otázku nástupníctva vo vašej spoločnosti? Kto prevezme voľnú funkciu a 100% nahradí chýbajúci článok? A čo ak náhle vypadne CEO, viete, kto preberie jeho riadiacu funkciu? TOP manažérov zvábia iné firmy a čo potom? Plánovanie nástupníctva prináša veľký balík otázok, na ktoré spoločne nájdeme riešenie už 16.02.2017.

Rezervácie zasielajte na semancova@hrda.sk a pre aktuality z nášho HR sveta sledujte FacebookLinkedIn.

Viac o téme: Firmy Workshop Udržať Ako Najlepších Zamestnancov HRDA Nástupníctvo Konferencie
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok, HRDA
  • PR článok

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy