Najlepší zamestnávatelia prezradia, čo je tajomstvom ich úspechu: Buďte pri tom

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

„V IKEA veríme v schopnosti každého zamestnanca. A hľadáme takých zamestnancov, ktorí zdieľajú pozitívny prístup a naše hodnoty, nechceme sa na nich pozerať len cez životopis, ale aj hľadať potenciál, talent, ktorý nám môžu priniesť. Nezáleží, ktorú pozíciu v IKEA zastávate, každý zamestnanec je dôležitý pre náš spoločný rast. Pretože keď rastú zamestnanci, IKEA rastie tiež.“

IKEA nie  je len obchodný dom. Za značkou IKEA sa skrýva oveľa viac.

Predovšetkým sú to ĽUDIA, ktorí uznávajú rovnaké hodnoty, zaujímajú sa o bytové zariadenie a pomáhajú nám pri napĺňaní našej vízie „vytvárať lepší každodenný život pre mnohých ľudí“. Tieto hodnoty sú základom našej práce a neoddeliteľnou súčasťou našej empatickej, otvorenej a úprimnej kultúry.

My v IKEA veríme, že každý zamestnanec má nejaký talent a schopnosť sa rozvíjať. Pretože, ak rastú naši zamestnanci, IKEA rastie tiež. Sme neustále na ceste, objavujeme nové príležitosti k rozvoju našich zamestnancov a talenty, ktorým ponúkame rôzne pracovné pozície.

V IKEA rešpektujeme jeden druhého i rozdiely medzi nami. Vítame každého, kto chce prispieť k spoločnému dielu. Nezáleží na tom, kde vo svete pracujete, pravdepodobne ste súčasťou rôznorodého tímu ľudí, ktorí pochádzajú z rôznych prostredí, majú rôzne schopnosti, a podobný zmysel pre humor.

Pracovať v IKEA Group znamená byť súčasťou inšpiratívneho a dynamického tímu 173 000 zamestnancov a pôsobíme na 43 trhoch. Dôležité je i to, že naši zamestnanci majú príležitosť prispievať k našej dlhodobej iniciatíve pozitívne pôsobiť na ľudí a na našu planétu.

V IKEA môžete byť vždy sami sebou. A my vás v tom budeme aktívne podporovať!

Najlepší zamestnávatelia prezradia, čo Galéria fotiek (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iveta Tomášiková, HR Manager, IKEA

Nezmeškajte workshop od HR Development Academy: Ako byť atraktívnym zamestnávateľom?ktorý prebehne v priestoroch hotela Max Inn už 15.12.2016. Rezervujte si miesto už dnes na semancova@hrda.sk, alebo volajte 0911 797 799.

Viac o téme: Najlepší Iveta Zamestnávatelia Tomášiková IKEA HRDA
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok
Staršie správy
Staršie správy