Užitočné nástroje, ktoré potrebuje každá firma: Viete, ktoré to sú?

Stratégia ušitá na mieru pre firmu a talent managementStratégia ušitá na mieru pre firmu a talent management Zdroj: thinkstock.com

Exkluzívny projekt HR Development Academy opäť otvára vysoko diskutovanú tému, ktorou je HR Controlling!

Dôležitosť personálneho controllingu nemôže nikto spochybňovať. Veď ide o nástroj pomocou, ktorého zaisťujeme a modelujeme informácie o ekonomickom stave spoločnosti tak, aby boli čo možno najefektívnejšie a teda najúčinnejšie využité v prospech cieľov firmy. Orientácia na budúcnosť je to, čo nás pri controllingu zaujíma najviac!

 

Nezmeškajte workshop od HR Development Academy s témou Big Data môžu byť viac než len HR Controlling, ktorý sa uskutoční 24. novembra 2016 v priestoroch hotela Max Inn.

Už čoskoro odhalíme špičkových spíkrov z firiem, v ktorých vedia, ako správne uchopiť HR Controlling. Sledujte naše sociálne siete Facebook/LinkedIn a web hrda.sk.

Užitočné nástroje, ktoré potrebuje Galéria fotiek (4)

Cieľom workshopu je stretnúť sa s expertmi v danej problematike a spoznať návod nielen na to, čo funguje, ale zároveň získať informáciu o tom, čo v žiadnom prípade neskúšať. Bonusom pre účastníka sú kontakty a prvé dojmy, či živé diskusie, ku ktorým sa pri bežnom stretnutí tak ľahko nedostane. Práve HR Development Academy je tou najefektívnejšou cestou, ako nadviazať vzťahy a zároveň posunúť spoločnosť tým správnym smerom.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Development Academy HR HRDA Big data Hr controlling
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok, HRDA

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy