VIDEO: Talent manažment a plánovanie nástupníctva

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstockphotos.com

Na májovom workshope sme sa stretli s tromi pohľadmi na tému „Talent manažment a plánovanie nástupníctva“. HR Development Academy Vám ponúka možnosť pozrieť si prezentácie našich zaujímavých spíkrov a zažiť tak atmosféru workshopu aspoň prostredníctvom videí.

Talent management v praxi

Túto tému priblížila pani Daniela Škorvánková z firmy Erste Group IT. Diskutovali sme o rôznych prístupoch k práci s talentami, taktiež sme sa zoznámili s realizáciou dvoch talent management programov v spoločnosti Erste Group IT. Mali sme možnosť spoznať ich výhody, riziká a kľúčové aktivity, ktoré sú potrebné pre úspešnú realizáciu talent management programu.

 

 

Ako dosiahnuť úspešný talent manažment vo firme?

Pani Kamila Birnsteinová zo spoločnosti Swiss Re nám pomohla s mnohými otázkami. Ukázala nám ako správne pristupovať k identifikovaniu talentov, k práci s talentami a aký má vlastne talent manažment zmysel a dopad na úspešné fungovanie danej spoločnosti.

 

 

Mapovanie talentov v IBM

Ako sa to robí v IBM nám priblížila pani Eva Daňová. Zistili sme aký systém na rozvíjanie zamestnancov používajú, akú používajú metodiku na identifikáciu ich talentov a ich schopností. Predstavila systémy merania na lokálnej, regionálnej i globálnej úrovni.

 

 

Viac o téme: Video Prednáška Manažment Nástupníctvo HR Development Academy
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: HR Development Academy; Foto: thinkstockphotos.com; Video: HR Development Academy

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy