Máme pre vás prácu: Möbelix hľadá zamestnancov pre novú pobočku v Bratislave Bory Mall

Möbelix, známa sieť predajní nábytku a bytových doplnkov, hľadá nových kolegov pro svoju druhú pobočku v Bratislave Bory Mall. Nábor na kľúčové pozície práve odštartoval. Okrem vedúcich jednotlivých úsekov hľadá napríklad aj skúseného návrhára kuchýň. Pozrite sa, aké ďalšie pracovné miesta sú voľné a čo zamestnávateľ ponúka úspešným kandidátom.

Stratégiou spoločnosti Möbelix je, aby bol človek v práci rád. A na to potrebuje v prvom rade fajn kolektív a pocit, že to, čo robí, má zmysel. Preto sa k sebe zamestnanci spoločnosti správajú férovo, majú víziu a jasný cieľ. Každý zo zamestnancov má možnosť sa rozvíjať, vzdelávať sa a posúvať tak nielen seba samého, ale celú firmu ďalej.

Möbelix je obľúbená sieť predajní nábytku a bytových doplnkov, patriacia k rakúskemu koncernu XXXLutz. V súčasnosti rastie najrýchlejšie zo všetkých obchodných sietí v Európe. Möbelix svojím zákazníkom ponúka nielen produkty do domácnosti, ale aj pohodovú atmosféru a úsmev. Samozrejmosťou je zabezpečenie perfektného servisu a inovatívnych technológií.

Möbelix aktuálne ponúka niekoľko voľných miest: pozície sú na skrátený úväzok (35 hodín týždenne) a s dátumom nástupu od 1. septembra.

Ponúkaný plat:1000 - 2000€

Ste kratívny, empatický človek a dobrý obchodník? Pre novú pobočku v Bratislave hľadá spoločnosť Mobelix návrhára a predajcu kuchýň. Spolu so zákazníkmi budete hľadať ideálne riešenie ich vysnívanej kuchyne. Vašou úlohou bude navrhovať a predávať kuchyne, taktiež bude vašou úlohou zastrešovať zákazky od plánovania až po realizáciu. Chcete vedieť o tejto práci viac? Kliknite na Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 1000€

Na tejto pozícii budete hlavnou spojkou medzi skladom a oddelením bytových doplnkov. Vašou úlohou bude prijímať tovar na sklad a odtiaľ ho prevážať na predajňu, kontrolovať stav tovaru na sklade a spoločne s kolegami zaistiť hladký tok tovaru. Že nemáte oprávnenie na vozík? Nevadí, školenie zaistí a zaplatí zamestnávateľ. Všetky podrobnosti o tejto pozícii nájdete na Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: 1100€

Chcete skĺbiť prácu v obchode s kancelárskou prácou? Staňte sa administratívnou podporou predajne a zároveň vedúcou/vedúcim pokladníčkou/pokladníkom. Na tejto pozícii budete komunikovať s dodávateľmi aj zákazníkmi, budete mať na starosti trezor, pokladne a aj prípravu podkladov pre mzdy. Prácu si musíte vedieť sám/sama rozvrhnúť, preto je vhodné, ak ste organizovaný človek. Zamestnávateľ vyžaduje nemčinu na základnej úrovni. Ak hľadáte spoločnosť, ktorá svojim zamestnancom umožňuje kariérny postup a oceňuje ich šikovnosť, táto práca bude pre vás tá pravá. Zistite o nej všetko, čo potrebujete, pracovný inzerát je dostupný na Kariéra.sk.
 

Ponúkaný plat: od 1000€

V oddelení bytových doplnkov je stále živo. Aby všetko prebiehalo hladko, je potrebné mať na čele tímu dobrého vedúceho.Na tejto pozícii budete dohliadať na chod oddelenia, váš tím bude približne šesť ľudí. Budete koordinovať doplňovanie tovaru, kontrolovať cenovky, plánovať zmeny, zabezpečíte, aby bolo oddelene čisté a tovar vyrovnaný. Chcete sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Všetko o pozícii vedúci/a oddelenia bytových doplnkov nájdete na Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: od 1200€

Na tejto pozícii vás čaká každodenná práca so zákazníkmi, ale aj kolegami. Budete zastupovať vedúceho predajne počas jeho neprítomnosti. Budet prvá/prvý, kto sa dozvie o novinkách v sortimente a vašou úlohou bude správne ich umiestniť a dekorovať. Ako zástupca vedúceho pobočky budete mať v čase jeho neprítomnosti všetko na starosti, budete dohliadať na správne vystavenie produktov, spracovávať reporty, štastistiky pre vedenie a zamestnanie a taktiež budete viesť a motivovať svojich kolegov. Čo ďalšie vás na tejto pozícii čaká? Pozrite si celý inzerát na Kariéra.sk.

 

Ponúkaný plat: od 1200€

Ako vedúci skladu budete zodpovedať za jeho správny chod: vašou úlohou bude kontrolovať stav zásob, vybavovať skladové aj zákaznícke reklamácie, zakladať tovar do regálov a klietok, taktiež vyskladňovať tovar zákazníkom, pomôcť im a prehodiť s nimi pár slov. Do Möbelixu hľadajú vedúceho skladu, ktorý bude autoritou, no zároveň oporou a partákom členom tímu. Ste to vy? Potom si určite pozrite celé znenie inzerátu, nájdete ho na Kariéra.sk.

Viac o téme: Praca Mobelix Volne pracovne miesta
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Foto: Getty Images

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy