Skvelá práca v TOP spoločnosti? Poďte si zarobiť, hľadajú kuchárov, čašníkov aj barmanov

Zdroj: Getty Images

Máte vzťah ku gastro oblasti a chcete prácu, ktorá vás bude nielen živiť, ale aj baviť? Poďte pracovať pre najlepších z najlepších. Spoločnosť Bencik Culinary Group hľadá nových zamestnancov: do svojich radov chce prijať šikovných kuchárov, čašníkov, barmanov a aj pomocnú silu do kuchyne. Pozrite sa, čo bude vašou náplňou práce a čo všetko známa spoločnosť ponúka svojim zamestnancom.

Prečo chcieť pracovať v Bencik Culinary Group?

Chcete sa uplatniť v gastro sektore? Poďte pracovať pre špičkovú spoločnosť, ktorá je známa svojimi à la carte reštauráciami, ale aj prémiovými samoobslužnými reštauráciami v business a shopping centrách. Okrem toho je jej súčasťou aj samostatná cateringová divízia Party Guru Catering, ktorú vedie Executive Chef Bencik Culinary Group Jozef Preisinger. Nemožno zabudnúť ani na cukrárenskú divíziu s cukrárňou CrémeChic. Do portfólia Bencik Culinary Group patria reštaurácie Carnevalle, Zylinder, Al Trivio, Al Trivio on Green a Bokovka.

Získajte prácu v spoločnosti Bencik Culinary Group, ktorá sa riadi filozofiou jej majiteľa, Pavla Benčíka. Dôraz kladie na osobný vzťah ku zákazníkom, špičkovú kvalitu, inovatívnu kuchyňu a vlastnú zainteresovanosť vo všetkých aspektoch podnikania. Pridajte sa do tímu ľudí, pre ktorých práca nie je len prácou, ale aj záľubou a naplnením.

Aké požiadavky musíte spĺňať?

Šancu získať prácu v Bencik Culinary Group majú ľudia, ktorí majú príjemné vystupovanie, sú orientovaní na spokojnosť zákazníka, majú ústretový prístup, zmysel pre poriadok, sú komunikatívni, flexibilní, odolní voči stresu a nechýbajú im odborné zručnosti. Ste to vy? Pozrite sa, na akých pozíciách sa môžete uplatniť.

Voľné pracovné miesta

Pomocná sila do kuchyne

Miesto práce: Prevádzky Bratislava, Trnava, Senica
Ponúkaný plat: 750€

Staňte sa pomocníkom v kuchyni, ktorá pripravuje skvosty na tanieri. Ako pomocná sila budete pripravovať suroviny pre kuchára, umývať riad a dodržiavať čistotu na pracovisku. Chcete vedieť o tejto pozícii viac? Pozrite si celý inzerát na Kariéra.sk.

Skvelá práca v TOP Galéria fotiek (5) Zdroj: Gettty Images

 

Čašník

Miesto práce: Prevádzky Bratislava, Trnava, Senica
Ponúkaný plat: 850€ + variabilná zložka mzdy

Na tejto pozícii bude vašou úlohou obsluha zákazníkov, komunikácia s nimi, prestieranie stolov a aj dodržiavanie správnych zásad stolovania. Hostí budete uvádzať k voľným miestam, zabezpečíte im komplexnú starostlivosť a poskytnete im servis pri výbere jedál a nápojov. Zistite o práci čašníka pre Bencik Culinary Group všetko, celá pracovná ponuka je dostupná na Karíéra.sk.

Skvelá práca v TOP Galéria fotiek (5) Zdroj: Getty Images

 

Barman

Miesto práce: Prevádzky Bratislava, Trnava, Senica
Ponúkaný plat: 1000€

Staňte sa barmanom v niektorej z prevádzok patriacich pod Bencik Culinary Group. Budete zaznamenávať objednávky od hostí, pripravovať a servírovať nealkoholické a alkoholické nápoje, obsluhovať registračnú pokladňu a vyučtovávať objednávky. Okrem toho tiež budete sledovať skladové zásoby nápojov a doplnkových produktov. Chcete sa o tejto ponuke dozviedieť viac? Podrobné informácie nájdete v inzeráte na Kariéra.sk.

Skvelá práca v TOP Galéria fotiek (5) Zdroj: Getty Images

 

Kuchár/kuchárka

Miesto práce: Prevádzky Bratislava, Trnava, Senica
Ponúkaný plat: 1300-1700€

Vašou úlohou na tejto pozícii bude príprava všetkých ponúkaných jedál (hlavné jedlá, polievky, šaláty, dressingy, oblohy). Budete zodpovedať za kvalitu pripravených pokrmov, dodržanie stanovených postupov pri príprave jedál, čaká vás tiež aranžovanie pokrmov s vysokým dôrazom na ich estetickú stránku. Zistite o tejto pozícii viac, všetky podrobnosti o pracovnej ponuke nájdete na Kariéra.sk.

Skvelá práca v TOP Galéria fotiek (5) Zdroj: Getty Images

Zaujala vás niektorá z voľných pozícií v Bencik Culinary Group? Využite túto príležitosť, pripravte si váš životopis a zašlite ho spoločnosti čo najskôr.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 5
Viac o téme: Bencik culinary group Praca v gastro sektore
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Foto: Getty Images

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy