Ako si nájsť prácu alebo mať viac peňazí? Spýtajte sa odborníka

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

Trápi vás aktuálna situácia na trhu práce v súvislosti s pandémiou koronavírusu? Bojíte sa straty zamestnania alebo ste už o prácu prišli a hľadáte si novú? Máte veľa otázok, s ktorými potrebujete poradiť, no nemáte sa na koho obrátiť? Využite kariérnu poradňu v pondelok, 25.5.. Od 09:00 bude na vaše otázky odpovedať skúsený kariérny kouč Ľubomír Dranga.

Hľadáte si prácu v čase pandémie koronavírusu? Chcete zvýšiť svoje šance pri získaní nového zamestnania? Alebo potrebujete poradiť, čo uviesť do vášho životpisu, aby upútal personalistu? Magazín Kariérainfo.sk spúšťa v pondelok, 25.5. od 09:00 hod., poradňu s Ľubomírom Drangom, kariérnym koučom s dlhoročnou praxou.  

Má praktické skúsenosti s výberom talentov na Slovensku i v zahraničí. Počas svojej kariéry vyhľadával pre svojich klientov kandidátov na vrcholové, ale aj na výkonné funkcie. Riadil náborové procesy pre mnohé nadnárodné spoločnosti.

Ľubomír Dranga svoje skúsenosti odovzdáva študentom v projekte Kariérne workshopy pre stredné a vysoké školy. V súčasnosti pôsobí v občianskom združení “múdry pes”, ktoré sa venuje individuálnemu kariérnemu poradenstvu a koučingu.

Ako si nájsť prácu Galéria fotiek (4)

 

S čím všetkým vám kariérny kouč poradí?

Zodpovie na všetky vaše otázky, ktoré sa týkajú budovania kariéry, ale aj očakávanej krízy a následného nárastu nezamestnanosti: ako napísať naozaj dobrý životopis, ako sa pripraviť pred pracovným pohovorom, ako si vypýtať dobrý plat alebo akú stratégiu zvoliť pri hľadaní novej práce. Prezradí užitočné tipy a triky, ako “ohúriť" výberovú komisiu a kedy je na čase zmeniť svoju kariéru. 

Vašu otázku môžete kariérnemu koučovi položiť tu. Na všetky otázky začne kariérny kouč odpovedať už v pondelok 25.5. od 09:00. 

Online rozhovor

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Poradňa Kariérny kouč Kariérna poradňa
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Foto: gettyimages, archív Ľ.D.

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy