Pracovná ponuka pre novinárov: Známy denník hľadá redaktorov, nachystajte si životopis

Zdroj: Getty Images

Hľadáte si prácu ako novinár? Známy denník obsadzuje voľné pracovné miesta, hľadá redaktora do rubrík servis, Bratislava, redaktora pre oblasť politika a zahraničie. Pozrite sa, aké podmienky musíte spĺňať, aby sa vám podarilo získať túto prácu.

Máte skúsenosti z oblasti online alebo printových médií? Nechýba vám všeobecný rozhľad? Ste kreatívny, komunikatívny, samostatný človek, ktorý má schopnosť získavať informácie z rôznych zdrojov? Viete tieto informácie pútavo spracovať pre čitateľa?

Úspešným kandidátom denník ponúka aj zaujímavé benefity: odborné interné a externé školenia, MultiSport kartu, teambuildingové stretnutia viackrát do roka či možnosť využitia predplatených kurtov v NTC. Pozrite si voľné pracovné pozície pre tohto zamestnávateľa.

Ponúkaný plat: od 1 000 eur (konečná výška mzdy závisí od praxe a skúseností v žurnalistike)
Miesto výkonu práce: sídlo redakcie v Bratislave (+ práca v teréne)

Ako redaktor rubrík servis a Bratislava budete zodpovedať za písanie vlastných článkov, za získavanie tipov a hľadanie zaujímavých tém. Vašou úlohou tiež bude budovať si sieť kontaktov, zúčastňovať sa tlačových konferencií, spracovanie aktualít dňa, čaká vás aj častá práca v teréne (Bratislava a okolie).

 Hlavnou požiadavkou je prax v printových alebo online médiách. Zamestnávateľ vyžaduje výbornú znalosť slovenského jazyka a štylistiky, znalosť anglického jazyka je výhodou. Radi by ste sa o tejto práci dozvedeli viac? Pozrite si celý inzerát na Kariéra.sk.

Ponúkaný plat: od 1 000 eur (konečná výška mzdy závisí od praxe a skúseností v žurnalistike)
Miesto výkonu práce: sídlo redakcie v Bratislave (+ práca v teréne)

Vašou úlohou bude získavať tipy, vyhľadávať a navrhovať zaujímavé témy z oblasti politického života, z diania v zahraničí, informovať o technických novinkách a zaujímavostiach. Ako redaktor budete písať vlastné texty, príspevky a komentáre, umiestňovať textový, obrazový a audiovizuálny obsah na web, budovať si sieť kontaktov, v prípade potreby vás čaká aj práca v teréne (prevažne v rámci Bratislavy a okolia).

Práca je vhodná pre absolventov, ktorí aktívne písali alebo prispievali už počas školy, alebo blogujú.  Prax v printových alebo online médiách je nutnosťou. Kandidát by sa mal dobre orientovať v dianí na politickej scéne a mať výbornú znalosť slovenského jazyka a štylistiky. Chceli by ste sa o tejto ponuke dozvedieť viac? Pozrite si celý inzerát na Kariéra.sk.

Viac o téme: Práca Nový čas Novinár Redaktor
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Zdroj: Kariéra.sk

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy