Uč sa od najlepších a staň sa profesionálom v Sieťovom Marketingu

Po obrovskom úspechu poslednej konferencie o Sieťovom Marketingu sme sa rozhodli posunúť laťku znova o level vyššie. TOP osobnosti z česko-slovenskej scény priameho predaja z rôznych spoločností a odvetví a medzinárodní MLM milionári z celej Európy!

Príbehy priamo z praxe, tipy a triky či konkrétne rady ako zlepšiť svoje podnikanie – to všetko už onedlho na najväčšej nezávislej MLM konferencii. Učte sa od TOP lídrov v Sieťovom Marketingu a spoznajte ich pohľad na vec.

Pri dosahovaní úspechu v čomkoľvek platia tri základné pravidlá. Mať jasný cieľ, učiť sa od najlepších v obore a pracovať na 120%. Väčšina ľudí zapojených v rôznych MLM síce vie presne čo chce a sú ochotní makať až na pokraj svojich síl, no aj napriek tomu nedosahujú očakávané výsledky. Cítia sa zaseknuto a nevedia sa pohnúť na vyšší level. Myslia si, že chyba je v produktoch, systéme či v samotnej firme a veľa krát to riešia odchodom ku konkurencii alebo dokonca ukončením kariéry. Riešenie je však veľmi jednoduché a podobný problém riešili pred vami tisíce ďalších sieťových marketérov.

Uč sa od najlepších Galéria fotiek (4)

Jedine tie správne vedomosti vás dokážu posunúť ďalej a zabezpečiť neustály rast vašej siete. Je však smutné, že aj napriek tomuto všeobecne známemu pravidlu väčšina Sieťovo-Marketingových firiem nemá dostatočne silný vzdelávací systém a svojich distribútorov púšťa do terénu totálne nepripravených a odsúdených na neúspech. Otravujú svojich priateľov a známych, zavádzajú či dokonca klamú za účelom rýchleho zisku. Aj vďaka tomu má naše povolanie v veľmi zlé postavenie a je len otázkou času, kedy proti nám zasiahne aj štát.

Uč sa od najlepších Galéria fotiek (4)

Práve preto vznikla nezávislá konferencia pre všetkých Sieťových marketérov a MLM-ákov, na ktorej sa vám predstavia TOP osobnosti z česko-slovenskej scény priameho predaja z rôznych spoločností a odvetví a medzinárodní MLM milionári z celej Európy! Miesto kde sa spoločne všetci ambiciózny sieťoví marketéri a multileveláci spoločne vzdelávajú, pracujú na sebe a budujú svoju finančnú nezávislosť, nezávisle na ich firme alebo odvetví. Miesto kde sa nemusíte báť toho, že budete oslovený alebo verbovaný inými marketérmi.

Vstupenky kupujte na Predpredaj.sk.

Uč sa od najlepších Galéria fotiek (4)

Konferencia sa koná v Košiciach 26.-27.októbra a tešiť sa môžete na príbehy priamo z praxe, tipy ako zlepšiť svoje podnikanie, návody na úspech, tie správne informácie ale hlavne na vedomosti od tých najlepších z nášho oboru. V prípade že nemáte možnosť dostaviť sa do Košíc, môžete využiť LIVEstream (živé online vysielanie) a konferenciu si tak užiť z pohodlia domova s celým vašim tímom. Viac informácii na sietovymarketing.sk/konferencia.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj a foto: Konferencia Sieťový Marketing
  • PR článok
Staršie správy
Staršie správy