Práca v Poprade: 4-hviezdičkový hotel hľadá recepčnú/recepčného, pozrite sa, čo ponúka

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstockphotos.com

Chceli by ste sa uplatniť v oblasti hotelierstva? Štvorhviezdičkový Hotel Europa v Poprade hľadá posilu do svojho tímu. Staňte sa hotelovým recepčným/recepčnou. Zistite, čo všetko ponúka tento zamestnávateľ a ktorý z uchádzačov má najväčšie šance získať túto prácu.

Chceli by ste pracovať v hoteli s dlhoročnou tradíciou? Hotel Europa bol otvorený v roku 1898 a dodnes ponúka ubytovacie služby. Hlavným cieľom Hotela Europa je poskytnúť paletu vysokokvalitných služieb, ktorými svojim návštevníkom vytvoria nezabudnuteľný zážitok z pobytu. V dokonalom prepojení profesionality služieb s láskavou atmosférou, ktorú dodáva historická budova hotela, ponúka prekrásne prostredie okolitej prírody a zaujímavého interiéru hotela v štýle ART DECO.

V Hoteli Europa si nájde svoje individuálny klient, firma či obchodný cestujúci a dokáže spojiť pracovný pobyt s aktívnym oddychom pod Tatrami. Každý návštevník ocení hotelový nadštandard, ktorý ponúka Hotel Europa****.

Chceli by ste pracovať v takomto prostredí? Teraz máte príležitosť. Hotel Europa totiž hľadá do svojho tímu hotelového recepčného/recepčnú .a nočného hotelového recepčného/recepčnú.  Vašou úlohou bude prijímanie hostí, vytváranie rezervácií, vystavovanie účtov, starostlivosť o chod recepcie či priebeh raňajok.

Chceli by ste vedieť o týchto pracovných ponukách viac? Pozrite si celý pracovný inzerát s ponukou hotelová recepčná/recepčný  a nočná hotelová recepčná/recepčný na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Viac o téme: Práca Recepčný Hotelový recepčný
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: kariera.sk

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy