49-ročná žena si zarába poriadne čudným spôsobom: Na internete predáva svoje nohy

To, že sa dnes dá zarobiť zverejňovaním fotiek na Instagrame, nie je žiadne tajomstvo. Pre mnohých je to dokonca práca snov. Neplatí už, že si tým dokážu zarobiť len celebrity a slávne osobnosti. Stalo sa to chlebíčkom aj pre neznámych ľudí, ktorí si dokázali vybudovať publikum ľudí, ktorí ich aktivity radi sledujú. A keďže takíto ľudia majú silu ovplyvňovať a určovať trendy, často ich na spoluprácu oslovia firmy, ktoré sú ochotné zaplatiť za malé promo slušné peniaze.

Svoje o tom vie aj 49-ročná žena, ktorá na sociálnych sieťach vyniká obsahom, ktorý zverejňuje. Fotkami svojich chodidiel, ktoré jej dokonca pekne zarábajú.

Má 49 rokov a tvrdí, že zarába 30-tisíc dolárov ročne len tým, že pridáva fotky svojich nôh na Instagrame. Bývalá modelka Gweneth Leeová hovorí, že dostáva finančné príspevky a darčeky od svojich fanúšikov, ktorí si na výmenu žiadajú fotky jej nôh. Za stretnutie s ňou si žena účtujú 300 dolárov na hodinu, ak by jej zákazníci chceli masírovať alebo olizovať chodidlá, musia si priplatiť.

49-ročná žena si zarába Galéria fotiek (3)

Bývalá modelka tvrdí, že ani nevie, ako sa k takémuto netradičnému biznisu dostala. „Nikdy som ani neriešila fetiš nôh, až kým neprišli sociálne siete,“ prezrádza. Gweneth už dnes nezverejňuje fotografie iba svojich nôh, má už klientelu, ktorá miluje jej nohy a snímky posiela priamo im. Má tiež skupinu mužov, ktorí sú ochotní platiť za to, že jej môžu hodinu masírovať nohy. „Oblizujú mi chodidlá a sú šťastní, že za to môžu zaplatiť,“ tvrdí.

Pýtate sa, ako je možné, že si Gweneth môže takto zarábať? Má výnimočné chodidlá, iné, ako majú ostatné ženy? Ona sama si myslí, že úspech žne preto, pretože sa o ne dobre stará, má rovné prsty, vyšší priehlavok a malé členky. „Ak je niekto ochotný zaplatiť stovky dolárov za to, že mi môže sať prst na nohe, musím mať asi neuveriteľné dobré chodidlá,“ uvažuje.

49-ročná žena si zarába Galéria fotiek (3)

Nemyslite si však, že je to jednoduchá práca. Gweneth si uvedomuje, že ak si chce svoj biznis udržať, nemôže to brať na ľahkú váhu. Aj preto svojim chodidlám venuje naozaj veľa času a starostlivosti. „Musíte vypiť dva až tri litre vody denne, aby pokožka na chodidlách vyzerala pekne, aby bola hydratovaná. Takisto používam krém na nohy trikrát denne a vždy nosím ponožky, aby som svoje chodidlá chránila,“ vymenúva. Nekončí to však len pri to: „Keď idem do posilňovne alebo behať, vždy si dám oddeľovač prstov. Odporučil mi to môj akupunkturista, vraj tak budú moje chodidlá zdravšie.“ 49-ročná žena tiež konzumuje veľa rýb, pretože rybí olej priaznivo pôsobí na pokožku.

Viac o téme: Instagram Zarábať si
  • Autor: © Zoznam/ext
  • Zdroj: Zdroj: ladbible; Text: ladbible
 
Staršie správy
Staršie správy