Nájdi uplatnenie v tom, čo ťa baví: Známa módna značka ponúka prácu

AmazonAmazon

Spoločnosť H&M dnes pôsobí vo viac ako 50 krajinách po celom svete a zamestnáva viac ako 100.000 ľudí. Všetci sa riadime rovnakou filozofiou - prinášať zákazníkom módu a kvalitu za najlepšiu cenu a udržateľným spôsobom. Na Slovensku nájdete už 24 H&M predajní, z toho 6 v Bratislave.

Naše obchody sa vyznačujú priateľskou atmosférou v tíme, rýchlym tempom či inšpiratívnym módnym prostredím. Pre H&M je typická aj rozmanitosť, nielen v oblasti módy a prispôsobovania sa trendom, ale aj v oblasti ľudských zdrojov, zamestnávame ľudí rôznych vekových kategórií. Rozvoj našich zamestnancov je pre nás tiež veľmi dôležitý a máme prepracovaný program interných školení.  

Nájdi uplatnenie v tom, Galéria fotiek (3)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V H&M ponúkame aj možnosť letnej brigády, čo je skvelá príležitosť pre študentov, ktorí si nielen privyrobia, ale zároveň spoznajú nových ľudí a stanú sa aspoň na chvíľu súčasťou nášho tímu.  

Sales Advisor/Predajný poradca

Ak dokážeš zvládať viacero úloh naraz a rád/a pracuješ v dynamickom prostredí, tak pozícia predajného poradcu je pre teba to pravé. Ako predajný poradca budeš potrebovať skvelé organizačné schopnosti, mal/a by si byť otvorený/á a zaujímať sa o módu. Čo je ale najdôležitejšie –  skvelý zákaznícky servis a práca v tíme.

Visual Merchandiser/Dekoratér

Ak je kreativita a módna inšpirácia súčasťou tvojej osobnosti, potom je pozícia dekoratéra pre teba to čo hľadáš. Budeš prezentovať produkty pútavým spôsobom, sledovať výsledky predaja a snažiť sa navýšiť profit prostredníctvom kreatívnych vizuálnych riešení. Budeš zodpovedný/á za výklady a in-store displays tak, aby bol obchod pre zákazníkov inšpiratívnym. Tiež budeš mať na starosti školenie svojich kolegov ohľadom visual merchandisingu a prezentácie produktov.

Cash Office Responsible/Osoba zodpovedná za hlavnú pokladňu

Ako osoba zodpovedná za hlavnú pokladňu zodpovedáš za dennú organizáciu pokladní v obchode. Na tejto pozícii oceníš hlavne svoje analytické,  komerčné, organizačné  a komunikačné schopnosti. Dôležitou súčasťou tvojej práce bude aj školenie zamestnancov a aktívna práca na predajnej ploche.

Department Manager/Vedúci oddelenia

Ako vedúci oddelenia v H&M stráviš 80% svojho času tam, kde sa všetko deje – na predajnej ploche. Nielen preto, že je tam viac zábavy, ale tiež preto, aby si podporoval/a a rozvíjal/a svojich kolegov. Je dôležité myslieť komerčne a analyzovať výsledky tak, aby si dosiahol/a čo najlepšie predajné čísla. Pre náš biznis je typické rýchle tempo, rozhodnutia v praxi a pozitívny prístup. Netreba však zabúdať na motiváciu a inšpiráciu ľudí okolo seba.

Store Manager/Vedúci predajne

Ako vedúci predajne Store Manager maximalizuješ príležitosti predaja a rovnako ziskovosť svojho obchodu v nadväznosti na výsledky. Zaisťuješ najvyššiu možnú úroveň zákazníckeho servisu a uisťuješ sa, že visual merchandising sa vykonáva podľa pravidiel. Tiež si zodpovedný/á za nábor nových zamestnancov, ich školenie a rozvoj predajných poradcov a manažmentu tímu.

Pozrite si aktuálne voľné pozície v spoločnosti H&M:

Predajný poradca - brigádnik Bratislava

Predajný poradca Bratislava Avion

Predajný poradca Bratislava Avion

Predajný poradca Bratislava Eurovea

Predajný poradca - brigádnik Bratislava

Viac informácií nájdete na career.hm.com

Viac o téme: Hm Práca H&m
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy