Kde si zarobíte viac než 1 000 eur? Pozrite si voľné pracovné miesta na Kariera.sk

Zdroj: Getty Images

Od 1. mája 2018 platí nariadenie, ktoré zamestnávateľom prikazuje zverejňovať mzdy v pracovných ponukách. V inzerátoch tak už nájdete plat, aký sa na danej pozícii ponúka. Pracovný portál Kariera.sk pripravil výber pozícií z celého Slovenska, v ktorých ponúkajú firmy kandidátom najviac. Pozrite sa na voľné pracovné miesta, na ktorých si zarobíte viac než 1 000 eur.

 

 

 

  • Regionálny servisný manažér

Miesto práce: Nové Zámky
Plat: 1 500 eur
Je vám blízka technická práca a servis strojov? Ak zvládnete riadiť náklady a výkony v servisnej dielni, koordinovať servisné operácie a služby vo zverenom regióne, táto firma hľadá práve vás. Uvedená mzda je len základná a môže byť vyššia - závisí od skúseností kandidáta. Zaujíma vás viac? Pozrite si celú pracovnú ponuku.
 

  • Pomáhajte ľuďom s cestovaním

Miesto práce: Bratislava
Plat: 1 100 eur
Zaujíma vás oblasť zákazníckej starostlivosti? Na tejto pozícii budete zodpovedať za pomoc a starostlivosť ľuďom, ktorí chcú stráviť dovolenku v Alpách. Budete s nimi komunikovať, vybavovať ich požiadavky a poskytovať im podporu. Aké sú požiadavky na úspešného kandidáta? Všetko o pracovnej ponuke nájdete tu.
 

  • Zástupca manažéra kvality

Miesto práce: Košický kraj
Plat: 1 200 eur
Aktívne podporovať kultúrny a operačný rast, riadiť, hodnotiť a podporovať vývoj systému manažérstva, zabezpečiť evidenciu a kontrolu dokumentov a kontrolu kvality záznamov a dát. To je len stručný popis na pozíciu zástupcu manažéra kvality. Čo všetko by bolo vašou náplňou práce a kde môžete poslať životopis, zistíte tu.
 

  • Pomocný pracovník

Miesto práce: Rakúsko
Plat: 2 300 eur
Do Rakúska sa hľadajú pomocní pracovníci do produkcie - výroby kovových odliatkov pre automobilový priemysel. Ide o prácu na trvalý pracovný pomer, pracuje sa na 4 zmeny. Spĺňate podmienky úspešného kandidáta? Viac o pracovnej ponuke zistíte tu.
 

  • Technológ

Miesto práce: Nová Dubnica
Plat: 1 000 eur
Nerobí vám problém príprava technologických dokumentov? Dokážete zabezpečiť technológie a technologické postupy? Na tejto pozícii ponúkajú plat 1 000 eur, uplatňujú však aj motivujúci odmeňovací systém vo forme rôznych bonusov a príplatkov. Získať tiež môžete nástupný bonus a 13. plat. Pozrite si celý inzerát, dostupný je tu.
 

  • Bavia vás dane?

Miesto práce: Bratislava
Plat: 1 200 eur
Odborníkov na dane je málo, využite príležitosť a naštartujte svoju kariéru. Ak by ste sa radi kariérne uplatnili v oblastí daní, teraz máte šancu. Budete pripravovať kalkulácie, analyzovať lokálnych daňových zamestnancov, poskytnete podporu pri auditoch, zároveň sa naučíte pripravovať interné zmluvy. Čo všetko firma ponúka úspešnému kandidátovi a aké má naňho požiadavky? Pozrite si celú pracovnú ponuku.
 

  • Predajca Telekom centra

Miesto práce: Poprad
Plat: 1 200 eur (základná a variabilná zložka mzdy)
Máte radi mobilné telefóny, nové technológie a inovatívne služby? Zároveň radi komunikujete s ľuďmi? Do Telekom centra hľadajú posilu - šikovného predajcu. Základná mzda je na úrovni 576 eur, avšak provízia môže poriadne narásť - váš celkový príjem môže byť až vo výške 1 200 eur. Chcete vedieť o tejto ponuke viac? Nájdete ju tu.
 

  • Manažér výroby

Miesto práce: Žilinský kraj
Plat: 4 000 eur
Tento zamestnávateľ hľadá nového, skúseného manažéra, ktorý bude zodpovedať za komplexné riadenie výrobného procesu v spoločnosti s viac ako 200 zamestnancami. Budete reportovať priamo riaditeľovi spoločnosti, úzko spolupracovať s predstaviteľmi materskej spoločnosti v zahraničí. Ponúkaný plat 4 000 eur je len základný plat, príjem môže byť vyšší v závislosti od dosiahnutého vzdelania, praxe a skúeností. Zistite o tejto ponuke viac, dostupná je tu.
 

  • Redaktor/ka lifestylového magazínu Feminity

Miesto práce: Bratislava
Plat: 1 000 eur
Zaujíma vás móda, krása, životný štýl a spoločenský život? Ak by ste sa radi uplatnili ako redaktor/ka lifestylových článkov so zameraním na showbiznis, teraz máte príležitosť. Ak vám nechýba kreatívne myslenie, nadčasové nápady na témy a chcete v tejto oblasti pôsobiť dlhodobo, pripravte si životopis. Zaslať ho môžete tu. 
 

  • Asistent manažéra

Miesto práce: Spišská Nová Ves
Plat: 1 000 eur
Zvládnete spracovať podklady, pracovať s interným systémom, poskytovať servis a riešenie požiadaviek klientov? Vašou úlohou tiež bude oslovovať nových klientov a informovať ich o aktuálnych ponukách a kampaniach. Zodpovedať budete tiež za dohadovanie a vedenie osobných stretnutí. Čo ešte? Podrobnosti o ponúkanej práci sa dozviete tu.
 

  • Hlavný účtovník

Miesto práce: Zvolen
Plat: 1 400 eur
Zodpovedať budete za účtovnú agendu, za vecnú a formálnu správnosť finančných výkazov, budete metodicky a odborne viesť menší tím (2-3 ľudia), budete spracovávať a účtovať došlé a vystavené faktúry, bankové výpisy a pod. Ak chcete na túto pozíciu reagovať, stačí jeden klik - tu nájdete celý pracovný inzerát.
 

  • Údržbár

Miesto práce: pri Trnave
Plat: 1 032 eur
Vašou úlohou bude udržiavať plynulý chod výroby, diagnostikovať poruchy strojov a zariadení, zabezpečovať opravy výrobných zariadení v čo najkratšom čase. Za túto prácu zamestnávateľ ponúka  plat 1032 eur, k tomu pridá aj 13. plat vyplácaný dvakrát ročne, plus ubytovanie na prvý mesiac zadarmo. Zaujíma vás viac? Pracovná ponuka je dostupná tu.

 

  • Špecialista kvality pre zákazníka

Miesto práce: Nové Mesto nad Váhom
Plat: 1 110 eur
Zvládnete aktívne komunikovať so zákazníkmi? Vybavovať zákaznícke reklamácie, spracovať súvisiacu dokumentáciu, iniciovať nápravné a preventívne opatrenia? Do Nového Mesta nad Váhom hľadajú špecialistu kvality pre zákazníka. Za to ponúkajú okrem vyššie uvedenej mzdy aj 13. a 14. plat, projektové odmeny, príspevok na dopravu či prítomnostný bonus. Ak ste to vy, koho tento zamestnávateľ potrebuje, určite nahliadnite do pracovného inzerátu.

Žiadna z uvedených ponúk nie je pre vás tá pravá? Nakunite sem, tu nájdete všetky pozície z vášho kraja.

Viac o téme: Práca Plat Voľné miesta
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Text: es; Foto: gettyimages

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy