Ako si nájsť prácu či mať vyšší plat? Nechajte si poradiť od profesionála

Zdroj: thinkstockphotos.com

Nezúfajte, ak sa vám nedarí nájsť zamestnanie, ak sa na trhu práce neviete zorientovať, prípadne ak sa trápite s napísaním životopisu. Odborník s 20-ročnými skúsenosťami z oblasti ľudských zdrojov, Ľubomír Dranga, vám v stredu, 16. mája, odpovie na všetky vaše otázky. Od 09:00 bude on-line na portáli Karierainfo.sk, kde sa naňho môžete obrátiť so všetkým, s čím si neviete rady a na svoju otázku okamžite dostanete odpoveď.

 

 

Ľubomír Dranga - kariérny poradca s 20-ročnými skúsenosťami

Ľubomír Dranga pracuje v oblasti ľudských zdrojov už 20 rokov. Má praktické skúsenosti s výberom talentov na Slovensku i v zahraničí. Počas svojej kariéry vyhľadával pre klientov kandidátov na vrcholové, ale aj na výkonné funkcie, riadil náborové procesy pre mnohé nadnárodné spoločnosti na Slovensku.

Ako člen medzinárodných HR združení mal možnosť porovnávať výberové procesy v kultúrne a politicky odlišných krajinách. Svoje skúsenosti sa snažil aplikovať aj na slovenskom pracovnom trhu a prinášať do oblasti ľudských zdrojov nové inovatívne postupy. Je autorom viacerých odborných článkov, ktoré sa zaoberajú rozvojom kariéry a rozvojom osobnosti. V súčasnosti pôsobí v občianskom združení Múdry pes, ktoré sa aktívne angažuje na slovenských stredných a vysokých školách. 

Ako si nájsť prácu Galéria fotiek (6)

Ľubomír Dranga na prezentácii v Trenčíne Galéria fotiek (6) Ľubomír Dranga na prezentácii v Trenčíne

 

Odborník poradí aj vám, tento dátum si zapíšte

Nezáleží na tom, či si hľadáte prácu a nedarí sa vám na pohovoroch, alebo ste zamestnanec a trápite sa, ako požiadať šéfa o vyšší plat. S čímkoľvek si neviete rady, Ľubomír Dranga vám poradí a odporučí užitočné informácie a tipy.

Nepremeškajte príležitosť spýtať sa odborníka na všetko, čo vás zaujíma zo sveta práce. Chcete vedieť, ako napísať kvalitný životopis, ktorý upúta personalistu? Ako sa čo najlepšie pripraviť na pohovor? Chceli by ste poznať názor na časté striedanie zamestnaní? Čokoľvek, čo vás zaujíma, sa môžete spýtať už v stredu, 16. mája 2018 od 09:00. Pripravte si otázky a sledujte portál Karierainfo.sk už budúcu stredu.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 6
Viac o téme: Poradenstvo Kariéra
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Ľubomír Dranga, Foto: Ľ.D, gettyimages

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy