Platy nad 1000 eur a voľné miesta: Autoservis hľadá zamestnancov, ste to vy?

Hľadáte si v novom roku dobre platenú prácu? Bratislavský autoservis AUTO DIŠKANEC ponúka voľné pracovné miesta s platom nad 1000 eur. Pozrite sa, koho hľadajú, čo svojim zamestnancom ponúkajú a kedy môžete nastúpiť.

 

 

 

 

 

Autoklampiar

Ak ste odborník na karosárske a klampiarske práce na motorových vozidlách, táto ponuka je určená práve pre vás. Autoservis AUTO DIŠKANEC hľadá človeka na pozíciu autoklampiar. Postačuje stredoškolské vzdelanie bez maturity. Vybranému kandidátovi ponúkajú mzdu od 1000 eur, 13. plat aj vianočné odmeny. V prípade záujmu o pozíciu môžete zavolať a informovať sa o pracovnej pozícii na telefónnom čísle uvedenom v inzeráte. Celá pracovná ponuka na pozíciu autoklampiar v Bratislave je k dispozícii tu.
 

Automechanik

Bez problémov zvládate opravu a údržbu vozidiel, vykonávanie servisných prehliadok, záručných aj pozáručných opráv? Máte skúsenosti s diagnostikou porúch a stavom vozidiel? AUTO DIŠKANEC hľadá do svojich radov zručného automechanika. Ak vyberú práve vás, čaká vás mzda od 1000 eur, 13. plat aj vianočné odmeny. Celú pracovnú ponuku automechanika si môžete pozrieť tu.


Spoločnosť AUTO DIŠKANEC pôsobí na trhu už viac ako 25 rokov a zabezpečje kompletnú starostlivosť pre motorové vozidlá. Úplné autoservisné služby a kompletnú staroslivosť všetkých automobilových značiek zabezpečuje školený personál, ktorý pracuje na moderných zariadeniach. Spoločnosť disponuje množstvom zariadení, prípravkami a špeciálnym náradím ako napr. tester tlmičov, 3D laserová geometria, hydraulická rovnacia stolica karosérií, najnovšie pneuservisné vybavenie či množstvo diagnostických software-ov.

Viac o téme: Bratislava Práca Zamestnanie Automechanik Plat Mzda
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy