Kariéroví poradcovia rozdávali rady zadarmo: Pomohli vyše 160 ľuďom

Na akú prácu sa hodíte? V čom ste naozaj dobrá/dobrý? Ako nájsť prácu, ktorá vás bude napĺňať? Na tieto a ďalšie otázky hľadali odpovede kariéroví poradcovia a 165 záujemcov v šiestich slovenských mestách. Pozrite sa, ako dopadlo päť novembrových a jedno decembrové stretnutie s odborníkmi a čo prinieslo samotným záujemcom o poradenstvo.

 

 

 

Cieľom kariérového poradenstva je pomôcť všetkým ľuďom, ktorí nie sú spokojní vo svojom súčasnom zamestnaní, ktorí premýšľajú o zmene povolania a ktorých ich práca nenapĺňa. Na stretnutia s kariérovými poradcami prišlo počas novembra a decembra v Bratislave, Nitre, Košiciach, Trnave, Prešove a Banskej Bystrici dohromady 165 záujemcov.

Na stretnutiach s nimi kariéroví poradcovia zisťovali ich silné stránky, zručnosti, talent a hľadali spôsoby, ako ich prepojiť s možnosťami na trhu práce. Mnohí z návštevníkov podujatia priznali, že sa potrebovali zorientovať a nabrať sebavedomie.

Stretnutia s kariérovým poradcom zorganizovalo Združenie pre kariérové poradenstvo a rozvoj kariéry v spolupráci s pracovným portálom Kariera.sk a portálom ISTP.sk.

Pozrite sa, ako vyzerali jednotlivé stretnutia a workshopy a čo si z nich odniesli samotní záujemcovia o kariérové poradenstvo.

Viac o téme: Poradenstvo Kariérne Kariérové
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy