Poďte pracovať pre RegioJet: Žltý dopravca zháňa ľudí, voľných je 40 miest

Zdroj: RegioJet

V polovici decembra pripravuje RegioJet najväčšiu expanziu vo svojej histórii. Prevádzku žltých expresných vlakov rozširuje až o 40 %, spúšťa nové linky a začne premávať do Rakúska. Viaceré novinky sa chystajú aj v autobusovej doprave. Pre rozšírenie prevádzky aktuálne hľadá desiatky nových stevardov, rušňovodičov, šoférov autobusov, dispečerov, elektromechanikov a údržbárov.

V stredu 15. novembra chystá na hlavnej stanici v Bratislave interaktívny náborový deň, na ktorom chce všetkým uchádzačom ukázať ich budúce pracovisko. Záujemcovia si na vlastnej koži vyskúšajú napr. prácu stevarda, nahliadnu do najmodernejšieho rušňa Siemens Vectron, autobusu Irizar a počas exkurzie ich prevedieme aj zázemím RegioJetu, vrátane strediska dispečingu.

Organizované prehliadky budú začínať každú celú hodinu od 11:00 do 16:00, pričom medzi 12:00 - 15:00 bude súčasťou prehliadky aj exkurzia v lokomotíve.

Po celý čas budú uchádzačom k dispozícii aj zamestnanci RegioJetu naprieč všetkými pozíciami, ktorých sa môžu záujemcovia o prácu priamo neformálne opýtať na všetky detaily k svojej budúcej profesii. Vážni záujemcovia budú môcť následne rovno absolvovať prijímací pohovor priamo v pristavenom vlaku.

RegioJet prijme desiatky zamestnancov a brigádnikov

RegioJet prijíma až 40 nových zamestnancov. Noví kolegovia budú mať unikátnu príležitosť podieľať sa na štarte úplne nových liniek. Pätnásť stevardov hľadá RegioJet do svojich vlakov z Bratislavy do Prahy. Pracovať tu budú na čiastočný úväzok 30 hodín týždenne a zarobiť si budú môcť v čistom 760 eur. Rovnako hľadá ľudí aj na linku z Bratislavy do Komárna.

Pätnásť uchádzačov prijme na pozíciu stevarda na novú medzinárodnú autobusovú linku z Bratislavy cez Viedeň do Budapešti. Zamestnancom na hlavný pracovný pomer sľubuje po skončení skúšobnej doby mzdu 800 eur v čistom. Pracovať tu môžu aj brigádnici napr. popri škole, pričom zmeny si budú môcť sami organizovať. RegioJet hľadá na túto linku rovnako aj nových vodičov, ktorí budú šoférovať jeden z najmodernejších typov autobusu - Volvo Irizar.

Hľadajú sa aj noví rušňovodiči, a to ako hotoví, tak nováčikovia, ktorých si RegioJet sám zaškolí. Všetkým rušňovodičom nedávno výrazne navýšil platové ohodnotenie, po novom si môžu zarobiť aj 1300 eur v čistom mesačne. Noví kolegovia budú viesť medzinárodné vlaky z Bratislavy do Prahy a v turnuse budú mať aj niekoľko jázd na regionálnej linke z Bratislavy do Dunajskej Stredy a Komárna. Riadiť budú najmodernejšie rušne Siemens Vectron, od budúceho roka aj lokomotívy TRAXX od Bombardieru. Na trase do Komárna budú zas viesť motorové jednotky Talent, Desiro a súpravy radu 628.

Uchádzači s výborným organizačným myslením a vysokou odolnosťou voči stresu, si zas môžu trúfnuť na prácu dispečera, ktorý organizuje prevádzku všetkých žltých vlakov na Slovensku. RegioJet hľadá aj nových elektromechanikov a ľudí na údržbu súprav.

Záujemcovia o prácu môžu RegioJetu dopredu poslať svoj životopis e-mailom na gabriela.tomastikova@studentagency.cz. Náborového dňa sa je však možné zúčastniť aj bez toho.

Viac o téme: Práca Zamestnanie Šofér Rušňovodič Práce Ponuka Stevard Profesia Údržbár Steward Kariera Regiojet Vlakvedúci Autobusu Despečer Eleketromechanik
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok, Foto: Regiojet
Staršie správy
Staršie správy