Pracujte pre TOP slovenskú firmu v on-line biznise: Tieto miesta má voľné

Spoločnosť Zoznam.sk patrí medzi jeden z najnavštevovanejších portálov na Slovensku. Do jej portfólia patrí množstvo produktov, ktoré často využívate pri surfovaní na webe aj vy. Chceli by ste vedieť, ako vyzerá práca pre TOP hráča v on-line prostredí? Spoločnosť Zoznam.sk má aktuálne voľných šesť pozícií z rôznych oblastí, niektorú z nich môžete obsadiť práve vy. Pozrite sa, ktoré to sú.

 

 

 

  • Social Media špecialista

Máte sociálne siete v malíčku? Viete, ako by mal vyzerať dobrý príspevok na socialnej sieti? Vašou úlohou na tejto pozícii bude spravovanie Facebookových stránok, reklám, zodpovedať budete aj za spravovanie profilov na Instragrame či Pintereste. Samozrejmosťou je reportovanie a analyzovanie dosiahnutých výsledkov. Zdá sa vám, že by to bolo práca pre vás? Preštudujte si celý inzerát, dostupný je tu.

 

  • Editor katalógu firiem

Na tejto pozícii budete zodpovedať za spracovanie požiadaviek klientov týkajúcich sa katalógu firiem a webových stránok portálu Zoznam.sk. Vašou úlohou bude pripravovať stručné, zmysluplné a relevantné popisy činnosti firiem, ale aj telefonické a mailové overovanie správnosti zadaných údajov a kontaktov klientov. Podrobné informácie o tejto práci nájdete tu.

 

  • Produktový manažér

Ak je vám blízke on-line prostredie, určite si dobre preštudujte túto ponuku. Zoznam.sk hľadá šikovného produktového manažéra, ktorý sa bude starať o zverené produkty, konkrétne webové stránky. Ak ste plný nápadov, radi hľadáte spôsoby, ako veci zleopšovať a posúvať ďalej, zašlite nám svoj životopis.

 

  • SEO špecialista

​Na tejto pozícii je nevyhnutné, aby si uchádzač rozumel s Googlom a vedel, akým spôsobom dosiahnuť, aby sa stránka zobrazovala na prvých miestach vo vyhľadávaní.Ak presne viete, čo obnáša analýza webových stránok, kľúčových slov, spätných odkazov a je vám tiež dobre známe, ako udržať onpage SEO štandardov, čakáme na vaše CV. Viac o ponuke nájdete tu.

 

  • Web Developer

Máte aspoň dvojročné skúsenosti na podobnej pozícii? Radi by ste pracovali so špičkovými technológiami a podieľali sa na návrhu, vývoji a optimalizácii webových aplikácií? Ak sú vám známe PHP, Perl či Python a poznáte MySQL, MS SQL alebo PostgreSQL, ste pre nás zaujímavý kandidát. Zistite viac o ponuke web developera

 

  • Webový analytik

Zbožňujete prácu s číslami? Nestačí vám však len jeden pohľad a chcete ísť hlšbie, do podrobnej analýzy? Ak vás baví práca s Google Analytics a ďalšími analytickými nástrojmi, zbieranie a analyzovanie dát či sledovanie výkonnosti webových stránok, dobre si pozrite túto pracovnú ponuku. Webový analytik nám chýba ako soľ, prihláste sa.

Žiadna z týchto ponúk nie je pre vás tá pravá? Tisícky voľných pracovných miest nájdete na pracovnom portáli Kariera.sk.

Viac o téme: Developer Web Práca Zamestnanie Zoznam Špecialista Media Analytik Editor Profesia Social Kariera Hľadám Prácu SEO Produktový Webový
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Text. es; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy