Zamestnanie, ktoré by ste brali aj vy: Firma platí za to, že sa celý deň hráte s mačkami

Zdroj: boredpanda

Zdá sa vám to ako vtip? Nejde pritom o žiaden žart, istá veterinárna klinika v Írsku pred nedávnom oznámila, že príjme na plný úväzok človeka na maznanie sa s mačkami. Pre osoby, ktoré sú do mačiek zbláznené, bola táto pracovná ponuka životná príležitosť. Ak si však myslíte, že na túto pozíciu zobrali len tak hocikoho, mýlite sa. Spoločnosť mala jasné predstavy, kto sa na túto pozíciu najviac hodí. Pozrite sa, aké podmienky musel splniť ideálny kandidát.

 


Veterinárna klinika Just Cats v Dubline pred pár týždňami na svojom Facebooku zverejnila inzerát, v ktorom hľadala profesionálneho „maznača“ s mačkami. Za akých okolností mohol človek získať tento netradičný džob? Podľa inzerátu to musel byť človek so správnym prístupom k mačkám, mať jemné ruky, ktoré však museli byť zároveň dostatočne silné, aby udržali zvieratá aj niekoľko hodín. Zároveň si klinika kládla požiadavku, aby kandidát vedel svojím hlasom upokojiť vystrašené alebo nervózne mačky. Ako najšpecifickejšiu požiadavku firma uviedla, že človek musí vedieť rozoznať rozličné druhy pradenia mačiek, aby vedel, či je mačka spokojná.

Ak ste sa chystali reagovať na túto ponuku, nepotešíme vás – firma už totiž výberové konanie uzavrela. V každom prípade je však určite zaujímavé zistiť, že na svete existujú aj takéto netradičné povolania.

Viac o téme: Mačka Práca Mačky Ponuka Pracovná Netradičná
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: boredpanda; Foto: boredpanda

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy