Dosiahnuť medzinárodnú kariéru sa dá aj na Slovensku: Ako?

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

Spoločnosť Yanfeng Automotive Interiors (YFAI), globálny líder v oblasti interiérových riešení pre automobily, posilňuje svoju prítomnosť na Slovensku a rozširuje svoje investície. V širšom centre Bratislavy otvorila vo štvrtok (18.5.) nové Automotive Business Center. Spoločnosť stále rastie – a kvalifikovaným mladým talentom ponúka atraktívne medzinárodné pracovné príležitosti. Na rozdiel od mnohých iných globálnych spoločností sa YFAI spolieha na lokálny manažment, ktorý bude viesť európske obchodné činnosti.

V Automotive Business Center v Bratislave sídli vedenie spoločnosti. Centrála zároveň poskytuje poradenstvo hlavných obchodných procesov v oblasti nákupu, financií, účtovníctva, programového manažmentu a kvality, ako aj v oblasti ľudských zdrojov.

Pôvodne bola založená v roku 2007 predchádzajúcou spoločnosťou Johnson Controls a od tej doby tím neustále rastie. Spoločnosť sa nedávno presťahovala do nových priestorov najmodernejšieho biznis komplexu v centre Bratislavy, ktoré umožňujú jej ďalšie rozširovanie: do roku 2018 plánuje obsadiť viac ako 50 nových pozícií odborníkmi so skúsenosťami hlavne z oblastí financií a účtovníctva.

Jana Homolová, Director Program Management a Site Leader YFAI Bratislava vysvetlila, aké možnosti spoločnosť ponúka novým kolegom: „Mladé talenty už nemusia opustiť Slovensko, ak chcú kariérne rásť na medzinárodnej úrovni. Môžu sa vrátiť domov a rozvíjať svoje skúsenosti v globálnej spoločnosti. YFAI im umožní zostať na Slovensku a tu pokračovať v kariére.“ Vedenie spoločnosti YFAI v Bratislave pozostáva výlučne zo slovákov, a je príkladom možnosti, ako si vybudovať medzinárodnú kariéru „doma“.

Na palube sú vítaní špecialisti aj čerství absolventi

Práca pre globálneho lídra vyžaduje otvorené myslenie, vysoké ambície a samozrejme pokročilú angličtinu. To je dôvod, prečo hľadá spoločnosť medzinárodne vzdelaných a skúsených profesionálov, ktorí chcú realizovať svoju kariéru doma. „Neustále hľadáme nové talenty pre naše Automotive Business Center, najmä finančných a účtovných špecialistov, ale máme niekoľko otvorených pozícií aj pre čerstvých absolventov z obchodných škôl a univerzít,“ hovorí Homolová. Okrem zaujímavej a dynamickej pracovnej príležitosti ponúka YFAI širokú škálu firemných výhod, napríklad jazykové kurzy, lekársku starostlivosť, plne hradené stravné lístky a iné.

Spoločnosť YFAI, ktorá vznikla oddelením od spoločnosti Johnson Controls, je na globálnom automobilovom trhu mladým hráčom. Svetový líder na trhu automobilových interiérov sa špecializuje na výrobu interiérov automobilov budúcnosti, najlepších vo svojej triede. Inovatívne produktové portfólio zahŕňa systémy prístrojových panelov a prístrojových dosiek, dverové panely, podlahové konzoly a stropné konzoly. Produkty umožňujú pokrok automobilových trendov, ako napr. autonómna jazda a inteligentné povrchy.

Presťahovanie Automotive Business Center v Bratislave nadväzuje na rozšírenie  technologického centra v Trenčíne, ktoré bolo oficiálne otvorené pred tromi týždňami. Spoločnosť YFAI má okrem týchto dvoch lokalít aj výrobný závod v Námestove, kde sa vyrábajú dverné panely, podlahové konzoly a iné komponenty pre automobilové interiéry. Spoločnosť môže spolu s existujúcimi výrobnými závodmi v Pápe (Maďarsko), Žatci (ČR) a novým závodom v Planej nad Lužnicí (ČR) naplniť všetky požiadavky zákazníkov v stredoeurópskom regióne a podporiť spoločnosť v jej plánoch rastu v Európe.

Viac o téme: Práca Kariéra Automotive Yanfeng
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy