Chcete prácu alebo vyšší plat? Pošlite otázky personalistovi, už zajtra vám poradí on-line

Ste čerství alebo budúci absolventi a chystáte sa vstúpiť na trh práce? Viete, ako by mal vyzerať váš životopis? Ako sa pripraviť na pohovor a úspešne ho zvládnuť? Alebo vás zaujíma, ako si vypýtať lepší plat? Využite zajtrajšiu on-line poradňu, v rámci ktorej sa budete môcť spýtať na všetko, čo vás zaujíma o práci. O dobré rady a užitočné tipy sa podelí odborník na ľudské zdroje Ľubomír Dranga. Skúsený personalista bude on-line už zajtra od 10:00. Nezmeškajte možnosť bezplatného kariérneho poradenstva.

 

Kto je Ľubomír Dranga?

Ľubomír Dranga pracuje v oblasti ľudských zdrojov už 25 rokov. Má praktické skúsenosti s výberom talentov na Slovensku i v zahraničí. Počas svojej kariéry vyhľadával pre klientov kandidátov na vrcholové, ale aj na výkonné funkcie, riadil náborové procesy pre mnohé nadnárodné spoločnosti na Slovensku. Ako člen medzinárodných HR združení mal možnosť porovnávať výberové procesy v kultúrne a politicky odlišných krajinách. Svoje skúsenosti sa snažil aplikovať aj na slovenskom pracovnom trhu a prinášať do oblasti ľudských zdrojov nové inovatívne postupy. Je autorom viacerých odborných článkov, ktoré sa zaoberajú rozvojom kariéry a rozvojom osobnosti.

Chcete prácu alebo vyšší Galéria fotiek (2)

V súčasnosti pôsobí v občianskom združení Múdry pes, ktoré sa aktívne angažuje na slovenských stredných a vysokých školách. Prostredníctvom svojich kariérnych workshopov Dranga pripravuje študentov končiacich ročníkov na pracovný trh praktickými radami, ktorými získavajú konkurenčnú výhodu pri hľadaní zamestnania. Jeho semináre sú rozdelené na dve samostatné časti: Ako napísať víťazné CV“ a “Ako uspieť na pracovnom pohovore“. Absolventi týchto stretnutí majú možnosť získať návod na to, ako napísať životopis, ktorý bude personalista aj naozaj so záujmom čítať a tiež množstvo odporúčaní, ako zaujať na pohovore nielen svojimi vedomosťami, ale aj spôsobom svojej prezentácie. Do tohto projektu sa ako hostia zapájajú aj špičkoví personalisti zo spoločností ako ČSOB, PwC či Volkswagen Slovensko.

Skúsený personalista Ľubomír Dranga poradí aj vám. Spýtajte sa ho na všetko, čo vás zaujíma o hľadaní práce, ale napríklad aj o tom, ako si vypýtať lepší plat. 

Na vaše otázky bude odpovedať už zajtra, 3. mája o 10:00 hod.

Viac o téme: Radu Poradenstvo Poradňa Hľadanie Práce Odborník Personalista Hľadám Kariérna
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Ľubomír Dranga; Text: es; Foto: Ľubomír Dranga

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy