Ste zúfalí z hľadania práce? Spýtajte sa personalistu, ako získať dobrý džob či lepší plat

Ste čerství alebo budúci absolventi a chystáte sa vstúpiť na trh práce? Viete, ako by mal vyzerať váš životopis? Ako sa pripraviť na pohovor a úspešne ho zvládnuť? Alebo vás zaujíma, ako si vypýtať lepší plat? Portál Karierainfo.sk sa rozhodol v spolupráci s odborníkom na ľudské zdroje Ľubomírom Drangom spustiť on-line poradňu pre všetkých, ktorí potrebujú usmerniť v oblasti hľadania práce. Zistite, kedy bude personalista on-line, pripravený poradiť vo všetkom, čo vás zaujíma.

 

Kto je Ľubomír Dranga?

Ľubomír Dranga pracuje v oblasti ľudských zdrojov už 25 rokov. Má praktické skúsenosti s výberom talentov na Slovensku i v zahraničí. Počas svojej kariéry vyhľadával pre klientov kandidátov na vrcholové, ale aj na výkonné funkcie, riadil náborové procesy pre mnohé nadnárodné spoločnosti na Slovensku. Ako člen medzinárodných HR združení mal možnosť porovnávať výberové procesy v kultúrne a politicky odlišných krajinách. Svoje skúsenosti sa snažil aplikovať aj na slovenskom pracovnom trhu a prinášať do oblasti ľudských zdrojov nové inovatívne postupy. Je autorom viacerých odborných článkov, ktoré sa zaoberajú rozvojom kariéry a rozvojom osobnosti.

V súčasnosti pôsobí v občianskom združení Múdry pes, ktoré sa aktívne angažuje na slovenských stredných a vysokých školách. Prostredníctvom svojich kariérnych workshopov Dranga pripravuje študentov končiacich ročníkov na pracovný trh praktickými radami, ktorými získavajú konkurenčnú výhodu pri hľadaní zamestnania. Jeho semináre sú rozdelené na dve samostatné časti: Ako napísať víťazné CV“ a “Ako uspieť na pracovnom pohovore“. Absolventi týchto stretnutí majú možnosť získať návod na to, ako napísať životopis, ktorý bude personalista aj naozaj so záujmom čítať a tiež množstvo odporúčaní, ako zaujať na pohovore nielen svojimi vedomosťami, ale aj spôsobom svojej prezentácie. Do tohto projektu sa ako hostia zapájajú aj špičkoví personalisti zo spoločností ako ČSOB, PwC či Volkswagen Slovensko.

Ste zúfalí z hľadania Galéria fotiek (3)

 

Online kariérne poradenstvo už budúcu stredu

Skúsenosti a poznatky Ľ. Drangu budú môcť využiť už budúcu stredu aj čitatelia portálu Karierainfo.sk. Pripravte si otázky, na ktoré nepoznáte odpovede, alebo s ktorými potrebujete poradiť. Zaujíma vás, čo je základom dobrého životopisu alebo čo nevynechať v príprave na pracovný pohovor? Ľubomír Dranga bude online v stredu, 3. mája 2017 a na všetky vaše otázky bude odpovedať už od 10:00 hod. Nepremeškajte príležitosť získať cenné rady od odborníka s viac ako 25 rokmi skúseností z oblasti ľudských zdrojov. Pripravte si otázky a sledujte portál Karierainfo.sk už budúcu stredu.

Viac o téme: Poradenstvo Poradňa Online Hľadanie Práce Personalista Kariérne
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: Ľubomír Dranga

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy