V tejto práci platia 10 000 dolárov mesačne: Jediné, čo od vás chcú, je cestovať po svete

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstockphotos.com

Je niekoľko zamestnaní, ktoré by ľudia brali hneď. Súkromný klub pre majiteľov luxusných domov – 3RD HOME, pred pár dňami ukončili hľadanie na pravdepodobne najlepšiu pozíciu na svete. Hľadali človeka, ktorý by cestoval po ceste, ubytovával sa v týchto luxusných domoch a hodnotil ich. Znie to aj vám ako práca snov?

 

 

 

 

Pracovný inzerát znel jasne, toto malo byť náplňou práce úspešného kandidáta:

Budete cestovať po celom svete, ubytujete sa v  luxusných letných sídlach multimilionárov. Platíme 10 000 dolárov mesačne, preplácame cestovné náklady trojmesačných pobytov v rámci celého roka.  Vaša práca vás zavedie do najúžasnejších rezortov a domovov na celom svete.

Že by ste toto všetko zvládli ľavou zadnou? Dokonca ani požiadavky na uchádzača neboli prehnané. Ak by ste plynule ovládali anglický jazyk, vedeli skvele písať, blogovať, robiť dobré fotografie a ovládali prácu so sociálnymi sieťami, mali by ste vyhrané. Podmienkou tiež bol platný pas, vodičský preukaz a čistý register trestov. Uchádzač mohol byť z akejkoľvek krajiny na svete, mal byť však pripravený vycestovať. Celkom jednoduché, však?

Spoločnosť, ktorá obsadzovala spomínané miesto, vyžadovala od uchádzačov aj celkom netradičnú formu, ako na ňu mohli reagovať. Ak ste sa chceli uchádzať o prácu snov – cestovateľa po svete a testovača luxusných víl a domov, vašou úlohou bolo vytvoriť a zaslať minútové video, v ktorom ste mali prezradiť, prečo by ste práve vy boli tým najvhodnejším kandidátom na najlepšiu prácu na svete.

Hneď po zverejnení pracovného inzerátu na Facebookovom profile spoločnosti ho zdieľalo množstvo portálov a magazínov. Celý inzerát si môžete pozrieť tu:

Avšak pozor, reagovať na tento inzerát už, žiaľ, nemôžete. Možno sa však oplatí sledovať túto spoločnosť, ktovie či v budúcnosti nebude hľadať človeka na podobnú skvelú pozíciu.

 

Viac o téme: Práca Plat Ponuka Cestovať Pracovná Snov
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: unilad.co.uk; Text: es; Foto: thinkstockphotos.com
 
Staršie správy
Staršie správy