89-ročný dedko si hľadá prácu: Jeho pracovný inzerát vás dostane

Zdroj: herald express

Osemdesiatdeväťročný vojnový veterán dostal doslova záplavu pracovných ponúk, keď zverejnil svoj pracovný inzerát, v ktorom žiadal o záchranu pred „umieraním od nudy“. Joe Bartley z anglického Devonu je na dôchodku šesť rokov, no zistil, že nemať zamestnanie nie je život preňho. Preto sa to rozhodol zmeniť.

 

 


 

Joe trpel nudou a samotou, preto sa rozhodol uverejniť v miestnych novinách pracovný inzerát. Dúfal, že nájde niečo, čím vyplní svoj voľný čas a umožní mu stretnúť nových ľudí.

Pozrite sa, čo Joe uviedol vo svojom pracovnom inzeráte.

Hľadá sa práca
Senior, 89-ročný, hľadá zamestnanie v okolí Paigntonu. Hľadám prácu na 20+ hodín týždenne. Viem upratovať, starať sa o záhradu, som manuálne zručný, zvládnem čokoľvek. Rád poskytnem referencie. Som vojnový veterán, pôsobil som vo vzdušných silách. Zachráňte ma pred zomieraním od nudy!

Manželka čiperného seniora zomrela pred dvoma rokmi a odvtedy sa cítil ešte viac osamelý. „Moja žena mi veľmi chýba. Keď žijete sám, nemáte nikoho, s kým by ste sa porozprávali. Odkedy zomrela, presťahoval som sa do bytu. Byt je však pre mňa ako samotka,“ prezrádza.

Penzista, pôvodne z Liverpoolu, bol členom vzdušných síl a v armáde slúžil 11 rokov. Bartley verí, že nájdenie si práce mu pomôže prekonať osamelosť a vďaka nej sa bude cítiť opäť sám sebou. „Cítil by som sa viac ako Joe – teraz sa tak ale necítim, pretože nemám vlastný príjem, nie som sebestačný,“ hovorí.

89-ročný dedko si hľadá Galéria fotiek (2) Zdroj: itnews

Na základe svojho pracovného inzerátu Joe dostal niekoľko pracovných ponúk, vyslúžil si tiež pozornosť médií, dúfa však, že sa mu podarí nájsť čiastočný úväzok na dlhšie obdobie, vďaka ktorému si prilepší k dôchodku. „Chcel som prácu na 20 a viac hodín týždenne, aby som z toho zaplatil nájom. Dostávam príspevok na bývanie, čo je skvelé, ale chcem byť schopný platiť si účty zo svojho,“ vysvetľuje.

A ako si užíva 89-ročný pán pozornosť médií a to, že je novou celebritou? „Celkom sa aj teším. Som človek, ktorý sa rád smeje a mám zmysel pre humor, takže sa na tom dobre bavím.“

Čo poviete na jeho rozhodnutie – hľadať si prácu v 89 rokoch?

Viac o téme: Pracovný Práca Dôchodca Dôchodok Inzerát Pracovať Hľadať Hľadá Pracujúci Hľadám Prácu Dchôdoku
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: mashable; Text: es; Foto: heraldexpress, itnews

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy