Študentský film vyhral 59 ocenení: Autori, ktorí ho vytvorili, hneď získali prácu

V krátkom animovanom filme si chlapec otvorí škatuľu, ktorú dostal od svojej mamy. V nej nájde hravé šteňa. Chlapcova radosť sa však rýchlo pominie, keď zistí, že psík má len tri nohy. Začne ho od seba odháňať, no psík sa nevzdáva a vytrvalo sa dožaduje hry. Film s názvom „The Present“ (Darček) vytvorili dvaja nemeckí študenti a ich práca im priniesla dokopy 59 ocenení. To však nie je všetko, čo vďaka nemu získali.

Jacob Frey a Markus Kranzler vytvorili tento film v roku 2014 ako svoj výstupný projekt – obaja boli v tom čase študentmi Filmovej akadémie Baden-Wuerttemberg v nemeckom Ludwigsburgu. Študentská práca však bola taká kvalitná, že im priniesla desiatky medzinárodných ocenení – presne 59, a to napríklad v Kanade, Spojených štátoch, Taliansku, Portugalsku, Južnej Kórei a ďalších krajinách.


Prečítajte si tiež: Tieto povolania o 20 rokov nebudú existovať: Je medzi nimi aj to vaše?


Ocenenia však nie sú to jediné, čo autori filmu získali. Dnes autori filmu pracujú v jedných z najznámejších filmových štúdií – Frey získal prácu  vo Walt Disney Animation Studios a Kranzler sa dostal do Pixar Animation Studios.

Pozrite si ich dielo, ktoré im pomohlo získať fantastické zamestnanie. Čo naň hovoríte?

Viac o téme: Spôsoby Film Práca Zamestnanie Študenti Krátky Pixar Disney Nájsť Získať Stáž Ako Študentská Prácu
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: sfgate; Text: es; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy