Darujte si na Vianoce najlepší darček: Nový džob. Pozrite si aktuálne ponuky práce

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

Máte aj vy tieto Vianoce len jedno želanie? Chceli by ste si nájsť novú alebo lepšiu prácu? Pracovný portál Kariera.sk nevie robiť zázraky, ale ktovie - možno sa vaše nové zamestnanie ukrýva práve v zozname týchto ponúk, ktorý sme pre vás pripravili. Nakuknite doň a zistite, či by bola niektorá z uvedených pracovných ponúk vhodná pre vás.

 


 

 

Západné Slovensko

  • Pracovník vo výrobe
    Miesto výkonu práce: Zlaté Moravce
    Do podniku v Zlatých Moravciach hľadajú operátora na trvalý pracovný pomer. Ak máte strojárske vzdelanie alebo prax v tejto oblasti, ste manuálne zručný a máte aj dobrý zrak, táto pracovná pozícia by vás mohla zaujať. Chceli by ste o tejto ponuke vedieť viac? Pozrite si ju celú tu.
     
  • Skladanie káblových zväzkov
    Miesto výkonu práce: Veľké Leváre
    Zvládnete skladanie káblových zväzkov a ich kompletizovanie? Tento zamestnávateľ hľadá ľudí na jemnú manuálnu prácu, vhodná je pre ženy aj pre mužov. Pracuje sa na dve, prípadne tri zmeny, výhodou sú voľné víkendy. Zaujíma vás, koľko si zarobíte na tejto pozícii? Podrobnosti o inzeráte nájdete tu.
     
  • Administratívny pracovník
    Miesto výkonu práce: Galanta
    Vašou úlohou na tejto pozícii bude príprava dokumentov, ich archivácia, ale aj ďalšie úlohy podľa pokynov nadriadeného. Okrem toho budete koordinovať dopravu tovaru a zabezpečovať požiadavky zákazníkov. Koľko ponúkajú na hodinu a ďalšie podrobnosti o ponuke zistíte tu.
     
  • Prípravár na stavbe, rozpočtár
    Miesto výkonu práce: Bratislava, Trenčín
    Vypracovanie rozpočtov, cenových ponúk, ich kontrola, komunikácia s investormi či subdodávateľmi. Toto je len časť vecí, za ktoré budete v rámci tohto povolania zodpovedať. Stavebno-obchodná spoločnosť z Trenčína hľadá človeka s úplným stredoškolským vzdelaním, ktorý ovláda programy AutoCAD a Cenkros, prácu s internetom a Excelom. Ste to vy? Zašlite im svoj životopis ešte dnes.
     
  • Junior recruitment consultant
    Miesto výkonu práce: Bratislava
    Ak ste vždy chceli pracovať v oblasti ľudských zdrojov, teraz máte príležitosť. Radi by ste realizovali výberové procesy a zodpovedali za hľadanie nových kandidátov? Staňte sa junior recruitment consultantom. Prečítajte si, aké predpoklady musí spĺňať úspešný kandidát – všetky podrobnosti sa dozviete v inzeráte.
     

Východné Slovensko

  • Pokladník
    Miesto výkonu práce: Snina
    Hľadáte si prácu ako pokladník? Do firmy v Prešove prijímajú zamestnancov ihneď. Vašou úlohou bude práca na pokladni, príjem a výdaj finančnej hotovosti. Aký zárobok ponúkajú? Zistite o tejto ponuke podrobnosti, celú ju nájdete tu.
     
  • Mechanik-montážnik
    Miesto výkonu práce: Spišská Nová Ves
    Vašou úlohou bude montáž dverí do autobusov, kardanových hriadeľov, kompresorov a remeníc, ale aj montáž rôznych exteriérových častí. Ak ste manuálne a technicky zručný, nerobí vám problém práca v tíme, pozrite sa bližšie na túto pracovnú ponuku.
     
  • Zdravotná sestra
    Miesto výkonu práce: Košice
    Súkromná pediatrická ambulancia hľadá zdravotnú sestru s nástupom od 1. januára 2017. Ak máte prax v detskej ambulancii, máte výhodu, nie je to však podmienka. Máte tiež možnosť pracovať na skrátený úväzok. Aké ďalšie výhody môžete využívať? Všetko o pracovnej ponuke nájdete tu.
     
  • Vedúci tímu servisných technikov
    Miesto výkonu práce: Prešov
    Máte skúsenosti ako supervízor a disponujete tiež technickými znalosťami? Zvládnete plánovanie servisných výkonov, dodržiavanie časového plánu, pripravenie rozpočtu, cenových ponúk či riešenie reklamácií s obchodnými partnermi? Ak sa vám tieto úlohy zdajú bez problémov splniteľné, mali by ste oprášiť svoj životopis. Avšak pozor, zamestnávateľ vyžaduje vysokoškolské vzdelanie I. stupňa. Čo ešte? Zistíte to tu.
     
  • Java developer
    Miesto výkonu práce: Košice
    Nadnárodná spoločnosť hľadá do svojich radov Java vývojára. Čaká vás teda vývoj vlastných softvérových riešení – napríklad v oblasti riadenia podnikových procesov. Firma ponúka nadštandardné platové ohodnotenie a rôzne benefity. Aké? Kliknite na pracovnú ponuku a dozveďte sa podrobnosti.
     

Stredné Slovensko

  • Farmaceutický laborant v lekárni
    Miesto výkonu práce: Zvolen
    Máte stredoškolské vzdelanie v odbore farmaceutický laborant? Lekáreň vo Zvolene obsadzuje práve túto pozíciu. Pozrite si ďalšie podrobnosti o tejto ponuke, nájdete ich tu.
     
  • Údržbár mechanik, elektrikár
    Miesto výkonu práce: Martin, Žilina
    Do firmy, ktorej hlavným zameraním je výroba výfukov, hľadajú údržbárov-mechanikov alebo elektrikárov. Pozdáva sa vám plat 720 eur v hrubom? Pozrite sa, aké podmienky musíte spĺňať, ak chcete získať túto prácu.
     
  • Predavač/pokladník
    Miesto výkonu práce: Dolný Kubín, Námestovo
    Vašou úlohou na tejto pozícii bude práca na pokladni a dokladanie tovaru. Pracuje sa na zmeny. Ak ste zodpovedný a máte platný zdravotný preukaz, pozrite sa lepšie na túto ponuku, dostupná je tu.
     
  • HR špecialista/personálna administratíva
    Miesto výkonu práce: Žilina
    Pripraviť zmluvy, dohody, dodatky a ostatné potrebné dokumenty, spracovať dochádzku, kontrolovať podklady pre spracovanie miezd – zvládnete vykonať všetky tieto činnosti? Ak máte znalosti z oblasti mzdovej oblasti a personalistiky, máte veľké šance získať túto prácu. Pozrite si, aké ďalšie požiadavky má daná spoločnosť na úspešného uchádzača. Kliknite sem a pozrite si celý inzerát.
     
  • Operátor v drevovýrobe
    Miesto výkonu práce: Banská Bystrica
    Ste manuálne zručný, máte zodpovedný prístup k práci a pracovali ste už predtým vo výrobnom podniku? Podnik zaoberajúci sa výrobou debniacich dosiek ponúka pracovné miesta mužom aj ženám. Okrem mzdy 600-650 eur ponúka zamestnancom aj mimoriadne polročné odmeny či príplatky nad rámec Zákonníka práce. Chcete vedieť viac? Celú pracovnú ponuku nájdete tu.

Nenašli ste v tomto zozname ponuku vhodnú pre vás? Ďalšie ponuky práce si môžete pozrieť tu.

Viac o téme: Práca Ponuka Pracovná Miesta Pracovné Ponuky Voľné
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Text: es; Foto: thinkstockphotos.com
 
Staršie správy
Staršie správy