Chcete získať vysokoškolský titul? Táto škola vám umožní študovať online

Vysoká škola manažmentu v spolupráci so City University of Seattle otvorí už po osemnástykrát svoje brány v Trenčíne a Bratislave stovkám nových študentov, ktorí si uvedomujú, že iba kvalitné vzdelanie je zaručenou vstupenkou na trh práce. Ako každý rok, aj do nového akademického roka VŠM pripravila pre svojich študentov niekoľko noviniek, ktoré zatraktívnia štúdium manažmentu podčiarknuté progresívnymi metódami a viacerými inováciami, vrátane technologických.

 

Magisterské štúdium so zameraním na manažérstvo kvality

Na základe zvyšujúceho sa dopytu praxe po kvalifikovaných odborníkoch v oblasti kvality výroby a služieb Vysoká škola manažmentu / City University of Seattle pripravila novú študijnú špecializáciu pre magisterské štúdium podnikového manažmentu so zameraním na „manažérstvo kvality“. Cieľom tejto špecializácie je osloviť tých študentov, vrátane tých z praxe, ktorí majú záujem získať kvalifikáciu pre vykonávanie praxou veľmi požadovaných pracovných pozícií manažéra kvality, audítora kvality, pracovníka útvarov kontroly, manažérstva kvality a pod. Po úspešnom absolvovaní predmetu Audity kvality, absolventi získajú certifikát na funkciu Interný audítor kvality.

Online štúdium z pohodlia obývačky

VŠM v spolupráci so City University of Seattle podrobila počas posledného obdobia dôkladnej analýze metodiku, obsahy a aktivity v rámci ponuky štúdia cez internet. Dnes môže študent z ktoréhokoľvek miesta na Slovensku absolvovať plnohodnotné vysokoškolské štúdium na bakalárskom alebo magisterskom stupni prostredníctvom portálu školy, kde je sústredený obsah štúdia, zadania, sylaby predmetov, aktivity, webináre, videoprednášky, či diskusie. VŠM uskutočnila tiež štandardizáciu online predmetov na úrovni ich obsahovej štruktúry a neustále pracuje na tvorbe nového audio-vizuálneho vzdelávacieho obsahu a zaškoľovaní učiteľov na prácu so študentami v online prostredí.

Analýza procesu štúdia prostredníctvom Minit

Viaceré sociálne a technologické analýzy ukazujú, že online stratégie študijných programov budú pre univerzity nevyhnutnosťou. Adaptívne vzdelávanie, analýza procesov učenia sa a „big data“ čím ďalej, tým viac individualizujú vzdelávací proces smerom k potrebám a prioritám študenta. V tomto duchu začala VŠM uskutočňovať analýzy procesu učenia sa v online a hybridných formách štúdia. Zjednodušene môžeme povedať, že VŠM už dnes dokáže skúmať, ako sa študent správa v online prostredí, ktoré aktivity absolvuje, koľko času štúdiu venuje, počas ktorých dní či dokonca dennej doby. Výsledkom skúmania je individualizovaná procesná mapa predmetu, ktorá študentovi napovie, ktorej aktivite sa nabudúce viac venovať, koľko času priemerne na online aktivite stráviť a podobne. To všetko s cieľom napomôcť študentovi absolvovať štúdium s čo najlepším výsledkom.

Spoločný študijný program “Magister/M.B.A.”

Horúcou novinkou, jedinečnou na Slovensku, je spoločný študijný program magisterského štúdia podnikového manažmentu VŠM a program “Master of Business Administration” americkej City University of Seattle. Tento spoločný program v anglickom jazyku je výberom toho najlepšieho z oboch programov na záver ktorého absolvent získa aj magisterský diplom Vysokej školy manažmentu, aj M.B.A. diplom City University of Seattle. Vysoká škola manažmentu v spolupráci so City University of Seattle svojimi tak inováciami prispieva k lepšej príprave odborníkov pre riadiacu prax na Slovensku.

Uzávierka prihlášok sa však blíži!

Pre tých záujemcov, ktorí by mali záujem nastúpiť na štúdium už túto jeseň je možné podať si prihlášku na štúdium v Bratislave a Trenčíne najneskôr 5.9.2016, ktorý je posledným termínom dokedy škola akceptuje prihlášky so začiatkom od októbra na akademický rok 2016/2017. Viac informácií o štúdiu môžu záujemcovia získať na internetovej stránke www.vsm.sk, prípadne telefonicky na číslach: Bratislava 02/6820 4501, Trenčín: 032/6529 337 alebo e-mailom na adresách Bratislava@vsm.sk alebo trencin@vsm.sk.

 
Viac o téme: Škola Štúdium Vysoká Študovať Prihláška Školu City Inovácie University MBA Vysokú
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy