Posuňte sa vo svojej kariére vyššie: Hľadáme skúseného obchodníka, ste to vy?

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

Plávate vo vodách obchodu už niekoľko rokov? Máte na svojom konte množstvo úspešných obchodov a vo vašom portfóliu bohatú zásobu kontaktov? Obzeráte sa po novej pracovnej príležitosti, prípadne by ste radi postúpili v rámci svojej kariéry vyššie? Jeden z najväčších pracovných portálov – Kariera.sk, aktuálne obsadzuje pozíciu Senior Sales Manager.

 


 

Čo bude vašou náplňou práce?

Na tejto pozícii bude vašou úlohou starať sa o spokojnosť existujúcich kľúčových klientov, zároveň však očakávame aktívny prístup vo vyhľadávaní a akvizícii nových zákazníkov. Budete rozvíjať a budovať vzťahy s HR komunitou, vašou cieľovou skupinou budú predovšetkým stredné a väčšie firmy a personálne agentúry. Ak máte skúsenosti z oblasti ľudských zdrojov, máte oproti ostatným kandidátom výhodu. Oceníme však aj seriózny záujem o vzdelávanie sa v tejto oblasti.

Nebudete chodiť s cenníkom a prezentáciou v ruke od dverí k dverám. Naopak, očakávame, že sa budete aktívne spolupodieľať na vývoji portálu svojimi nápadmi, skúsenosťami a feedbackom z terénu. Preto hľadáme človeka, ktorý má otvorenú hlavu, uši aj oči a vie prinášať i rozvíjať nové nápady v rámci tímu.

Ponúkame vám prácu, ktorá vám umožní realizovať sa, zúročiť roky praxe obchodníka a posunúť sa kariérne vyššie. Budete tiež mať možnosť vybudovať si vlastný obchodnícky tím. V rámci spoločnosti budete komunikovať s marketingovým, produktovým a IT oddelením, ktoré vám poskytnú potrebnú podporu. Máme v tíme množstvo skvelých ľudí, s ktorými je radosť pracovať.

Ste to vy, koho hľadáme?

Komunikatívnosť, výborné prezentačné a argumentačné schopnosti a motivácia zarobiť peniaze sú pre túto pozíciu nevyhnutným štandardom. Od seniorného obchodníka pre Kariéru očakávame, že rád oslovuje nových klientov, vie vycítiť biznis príležitosť, je zručný prezentátor s dokonalým time manažmentom a má prax na obchodníckej pozícii aspoň dva roky.

Pozrite si celú ponuku na pozíciu Senior Sales manager. Ak vás táto ponuka zaujala, pošlite nám váš životopis spolu s motivačným listom. Uplatnite svoj obchodnícky talent a „predajte sa“ už v motivačnom liste – napíšte nám, prečo vás baví obchod, čo ste dokázali a čo dokázať chcete.  Ak vám zavoláme, znamená to, že ste zvládli prvé kolo pohovoru. Ukážte nám, aký šikovný obchodník ste, tešíme sa na vás!

Viac o téme: Miesto Práca Obchod Zamestnanie Práce Obchodník Ponuka Profesia Voľné Kariera Obchode
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text redakcia; Foto: Thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy