Zarábajte si tým, čo vás baví: Máme pre vás prácu, ktorú budete milovať

Ilustračné fotoIlustračné foto

Poznáte známu vetu „Robte to, čo vás baví a už do konca života nebudete musieť pracovať“? Nie, nehovorte, že nájsť takú prácu je ťažké. Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil zoznam pracovných pozícií, ktoré vám umožnia robiť to, čo vás najviac baví a zároveň si tým aj zarábať. Ste športovec, hudobný znalec, starostlivý človek alebo milovník sladkého? Tieto pracovné ponuky sú pre vás šité na mieru!

 

 

 

 

Príležitosť pre hudobných fajnšmekrov

Pozícia: Redaktor
Miesto výkonu práce: Bratislava

Je hudba celý váš svet? Ak aktívne sledujete novinky zo sveta muziky a radi by ste o nich informovali podobných nadšencov, máme pre vás fantastickú ponuku. Staňte sa redaktorom pre portál Hudba.sk! Vašou úlohou bude pripravovať zaujímavé články týkajúce sa domácej i zahraničnej hudobnej scény, okrem toho tiež budete komunikovať s hudobníkmi, navštevovať tlačové konferencie, krsty či koncerty. Že vám to znie ako sen? Tak neváhajte, pozrite si celú pracovnú ponuku a ešte dnes pošlite svoj životopis a motivačný list!

 

Športovci, zarábajte si na živobytie tým, čo vás baví najviac

Pozícia: Tenisový tréner
Miesto výkonu práce: Bratislava

Aj aktívni športovci si môžu svojou záľubou zarábať. Ak napríklad zbožňujete tenis a viete si vytvoriť kamarátsky vzťah k deťom, možno vás zaujme ponuka na tenisového trénera. Vašimi žiakmi budú deti už od troch rokov, okrem trénovania pre nich budete pripravovať aj campy, tábory a sústredenia. Zaujala vás táto ponuka? Celý inzerát aj s podrobnosťami nájdete tu.

Pozícia: Asistent predaja
Miesto výkonu práce: Banská Bystrica

Ste nadšenec cyklistiky, turistiky, behu, fitnessu či kolektívnych športov? Spojte príjemné s užitočným, začnite si zarábať tým, čo všetko o nich viete. Známy predajca hľadá do svojich radov energických športovcov, ktorí sa radi podelia o svoje vedomosti a poradia zákazníkom pri výbere športového oblečenia a potrieb. Že by bola pre vás táto práca ako stvorená? Prečítajte si, čo všetko daný zamestnávateľ vyžaduje a ponúka.

 

Zbožňujete cudzie jazyky? Staňte sa lektorom

Pozícia: Lektor anglického jazyka
Miesto výkonu práce: Bratislava

Už dávno všetkým tvrdíte, že angličtina je váš druhý rodný jazyk? Vždy sa tešíte sa z každej príležitosti, kedy ju môžete použiť? A čo takto stať sa lektorom, rozprávať po anglicky (takmer) celý deň a podeliť sa o svoju slovnú zásobu a znalosti s inými? Na tejto pozícii budete vyučovať anglický jazyk predovšetkým firemnú klientelu. Zárobok je tiež viac než slušný, inzerujúca spoločnosť ponúka na hodinu už od 6 eur v čistom. Zistite o tejto pracovnej ponuke viac.

 

Ste dôsledný, puntičkár a radi manažujete? Tu sa môžete uplatniť

Pozícia: Produktový manažér web stránok
Miesto výkonu práce: Bratislava

Ak ste vo svete webu ako ryba vo vode, s nadšením sledujete nové trendy a radi by ste sa starali o známe webové stránky, táto pracovná ponuka by sa vám mohla páčiť. Vašou úlohou bude zverené produkty pozorne sledovať, dbať o ich neustále vylepšovanie a prinášať nové nápady na podporu ich predaja. Čo ešte? Všetko o tejto pracovnej pozícii nájdete tu.

 

Túžite po práci, v ktorej budete prospešný ostatným? Tu je

Pozícia: Opatrovateľ/opatrovateľka
Miesto výkonu práce: Malacky

Ste empatický človek, ktorý by svojou prácou rád pomáhal iným? Máme pre vás ideálnu pracovnú ponuku: staňte sa opatrovateľom/opatrovateľkou. Vašou úlohou bude starať sa o zverených klientov: zabezpečovať im kompletnú starostlivosť a dbať o to, aby sa cítili dobre a príjemne. Pozrite sa, aké podmienky musíte na výkon tohto povolania spĺňať, kompletnú pracovnú ponuku nájdete tu.

 

Hľadáte prácu, ktorá vám bude chutiť? Tejto sladkej ponuke neodoláte

Pozícia: Pracovník v palacinkárni
Miesto výkonu práce: Bratislava

Mať sladkú prácu - a to doslova, je snom mnohých z nás. Predstavte si, že by ste pracovali v palacinkárni! Že po tom túžite od detstva? Teraz máte šancu splniť si svoj sen - majte voňavú a chutnú prácu: do bratislavskej palacinkárne hľadajú šikovného pracovníka, ktorý zvládne prípravu tejto známej dobroty. Chcete vedieť o tejto ponuke viac? Kliknite tu.

Nesadli vám tieto ponuky? Stovky voľných pracovných miest podľa vašich požiadaviek nájdete na Kariera.sk.

Viac o téme: Práca Práce Ponuka Pracovná Miesta Pracovné Ponuky Voľné
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Text es; Foto: Thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy