Hľadáte prácu, v ktorej sa budete zabávať? Tu majú voľné miesta!

Hľadáte si prácu v oblasti marketingu, médií a public relations? Láka vás kreatívna práca, v ktorej sa nebudete nudiť? Pripravili sme pre vás zoznam voľných pracovných pozícií, ktoré sú zverejnené na portáli Kariéra.sk. Myslíte si, že takáto práca sa dá vykonávať iba v hlavnom meste? Omyl, voľné miesta nie sú len v Bratislave, ale aj v Nitre a Banskej Bystrici. Pozrite sa, či vám niektorá z ponúk nesadne!

 

 

 

  • Marketér – aj pre ľudí bez praxe
    Miesto výkonu práce: Bratislava
    Chcete prácu, v ktorej nehrozí, že budete robiť jednu a tú istú činnosť? Táto ponuka môže byť pre vás zaujímavá. Vašou náplňou práce bude realizovať komunikačné aktivity, viesť obchodné stretnutia a pripravovať marketingové. Pozor, na túto pozíciu nepotrebujete prax. Ak chcete začať zbierať skúsenosti v tejto oblasti, neváhajte. Zistite o tejto ponuke viac.
     
  • Business Hunter
    Miesto výkonu práce: Bratislava
    Na tejto pozícii bude vašou úlohou vyhľadávať a prinášať nových klientov, viesť s nimi stretnutia, vypracovávať im cenové ponuky a poskytovať poradenstvo. Ak máte skúsenosti na pozícii obchodníka, táto ponuka sa vám môže hodiť. Vyskúšate? Celý inzerát je k dispozícii tu.
     
  • Junior špecialista na obchod a marketing
    Miesto výkonu práce: Bratislava
    Ovládate anglický a španielsky jazyk? Potom čítajte ďalej, na tejto pozícii sú totiž tieto dva jazyky nevyhnutnosťou. Čo sa od vás bude očakávať? Komunikovať so zákazníkmi, podieľať sa na príprave cenníkov služieb a vybavovať požiadavky zákazníkov. Že bez problémov zvládnete? Ak sa k tomu aj kamarátite s Excelom, máte vyhraté. Táto firma ponúka aj slušné benefity, zistite, aké.
     
  • Junior online marketing špecialista – skrátený úväzok
    Miesto výkonu práce: Bratislava
    Chcete spravovať webové stránky a blogy? Chcete mať na starosti prípravu bannerov, letákov, plagátov či newslletterov, zodpovedať za komunikáciu na sociálnych sieťach a spúšťať online kampane? Známa personálna agentúra hľadá do svojho tímu šikovného marketingového špecialistu. Ak ste študent, alebo si hľadáte prácu na čiastočný úväzok, určite nakuknite do tejto ponuky.
     
  • Mediálny konzultant
    Miesto výkonu práce: Banská Bystrica/Zvolen
    Baví vás práca v obchode a radi by ste ju prepojili s mediálnou oblasťou? Ak vás láka predávanie produktov, získavanie nových zákazníkov a budovanie klientely, čaká na vás trvalý pracovný pomer so základnou, aj variabilnou zložkou. K tejto práci nepotrebujete vysokú školu, stačí stredná škola s maturitou. Chcete vedieť o tejto ponuke viac? Kliknite sem.

    Ilustračné foto Galéria fotiek (2) Zdroj: thinkstockphotos.com

     
  • Copywriter, redaktor - brigáda
    Miesto výkonu práce: Nitra
    Ste študentom, chcete získať pracovné skúsenosti a popritom si aj privyrobiť? Firma z Nitry hľadá 2-4 vysokoškolákov, ktorých úlohou bude príprava článkov, jednoduchá úprava obrázkov či spracovávanie firemných prezentácií. Dokonca môžete pracovať z domu či internátu. Pozrite si celú pracovnú ponuku.
     
  • Grafik/grafička
    Miesto výkonu práce: Banská Bystrica
    Ak vás baví pripravovať dizajn pre weby, tlačoviny, marketingové aktivity, radi prinášate kreatívne a inovatívne návrhy na grafické spracovanie, zvládnete korektúry textov a copywriting, určite si pozrite túto ponuku. Hľadá sa totiž šikovný grafik, ktoré čaká pracovná zmluva na dobu neurčitú, nadštandardný plat či výkonnostné prémie. Že nie ste z Bystrice? Nevadí.  Firma sa postará o vaše ubytovanie – priamo v centre mesta. Pozrite si celú pracovnú ponuku, stojí za to!
     
  • Senior špecialista komunikácie
    Miesto výkonu práceBratislava
    Spoločnosť Slovak Telekom hľadá do svojich radov špecialistu na komunikáciu s médiami. Vašou úlohou bude budovať vzťahy s verejnosťou, komunikácia s médiami, príprava tlačových správ, stanovísk a oznámení. Máte skúsenosti na obdobnej pozícii aspoň 3 roky? Spĺňate jednu z požiadaviek! Čo všetko sa od vás ešte vyžaduje? Zistíte to tu.
     
  • Web dizajnér/dizajnérka
    Miesto výkonu práce: Bratislava
    Ste absolvent a zaujímate sa o webový dizajn?  Známa sieť maloobchodných predajní hľadá človeka, ktorý bude zodpovedať za grafické práce, prípravu letákov, plagátov, billboardov a publikácií. Bola by to práca pre vás? Pozrite si celý inzerát.
     
  • Produktový manažér web stránok
    Miesto výkonu práce: Bratislava
    Vašou úlohou bude starostlivosť o zverené webové stránky, ich optimalizácia, ale aj príprava nových produktov a online služieb. Ak máte prehľad v oblasti internetu, zaujímate sa o nové technológie a chcete pracovať v tíme špecialistov, určite by ste si mali pozrieť túto ponuku.
Viac o téme: Práca Reklama Marketing Pr Miesta Pracovné Voľné Marketingu Reklame
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Text: es; Foto: thinkstockpohotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy