Voľné pracovné miesta na západnom Slovensku: Nájdite si prácu aj vy!

Hľadáte si prácu na západnom Slovensku? Pracovný portál Kariéra.sk pre vás pripravil výber voľných pracovných miest z rozličných pracovných oblastí. Pozrite si zoznam aktuálnych pracovných ponúk, možno sa v ňom nájde pozícia vhodná aj pre vás!

  • Junior Sales Engineer/Junior Account manager
    Miesto výkonu práce: Nitra

    Staňte sa obchodných zástupcom pre poprednú japonskú firmu. Ak máte radi výzvy a chcete veľa cestovať, táto ponuka by sa vám mohla páčiť. Zamestnávateľ ponúka ako jeden z benefitov firemné auto aj na súkromné účely. Zaujalo vás to? Celú ponuku nájdete tu.
     
  • Office manažér/asistent
    Miesto výkonu práce: Nitra

    Zvládate administratívnu prácu, máte reprezentatívne vystupovanie a viete zabezpečiť, aby vo firme nič nechýbalo? Do Nitry hľadajú šikovného Office manažéra, avšak pozor, vysokoškolské vzdelanie je podmienkou. Ak chcete o ponuke vedieť viac, kliknite tu.
     
  • Inžinier údržby
    Miesto výkonu práce: Kolárovo (Komárno)
    Máte osvedčenie o odbornej spôsobilosti v elektrotechnike? Táto pracovná ponuka môže byť potom vhodná práve pre vás. Hľadá sa človek, ktorý bude plánovať a riadiť údržbu vo výrobných závodoch, bude zodpovedať za funkčnosť výrobných strojov, nástrojov a zariadení. Okrem toho však budete cestovať  a navštevovať zahraničné pobočky spoločnosti . Zaujíma vás viac? Kliknite na inzerát, nájdete v ňom všetky podrobnosti.
     
  • Stavbyvedúci
    Miesto výkonu práce: Bratislava

    Venujete sa stavbárčine a obzeráte sa po novom mieste? Bratislavský výškový servis hľadá stavbyvedúceho, ktorý bude koordinovať a kontrolovať stavebné práce, priebeh a výsledky stavieb. Firma vám ponúkne služobné vozidlo, telefón aj počítač. Podrobnosti nájdete tu.
     
  • Balenie batožiny na letisku - brigáda
    Miesto výkonu práce: Bratislava

    Chcete si privyrobiť? Bratislavské letisko ponúka možnosť brigády – vašou úlohou bude cestujúcim baliť kufre do transparentnej fólie. Na hodinu ponúkajú 3,20 €. Zistite o tejto pracovnej ponuke viac.
     
  • Lektor anglického jazyka
    Miesto výkonu práce: Bratislava

    Máte výbornú znalosť anglického jazyka? Radi by ste svoje vedomosti posúvali ďalej? Staňte sa lektorom angličtiny pre firemnú klientelu!  Jazyková škola A.School hľadá lektora/školiteľa anglického jazyka a ako odmenu ponúka od 6 eur na hodinu – v čistom! Pozrite si celý pracovný inzerát.
     
  • Asistent predaja v kníhkupectve
    Miesto výkonu práce: Hlohovec

    Zbožňujete knihy? Vaším snom je pracovať v kníhkupectve a radiť návštevníkom? A ešte k tomu by ste chceli získať zamestnanecké zľavy? Do kníhkupectva Libri potom hľadajú práve vás. Kliknite na inzerát a pošlite svoj životopis ešte dnes.
     
  • Dizajnér sedačiek
    Miesto výkonu práce: Trenčín

    Nepotrebujete ani maturitu, ak máte vzťah k dizajnu a dizajnérske cítenie. Chceli by ste prejaviť svoje kreatívne cítenie a navrhovať sedačky? Pozdáva sa vám plat od 800 eur mesačne? Ak ste odpovedali dvakrát áno, určite nakuknite do inzerátu.
     

Vyskúšajte si prácu v týchto spoločnostiach

  • Pracovná príležitosť v spoločnosti Metro
    Miesto výkonu práce: Bratislavský kraj, Nitriansky kraj
    Asistent/asistentka nákupcu, vedúci zmeny, recepčná, pokladník, dokladač tovaru alebo aj rybár. Toto sú pozície, ktoré obsadzuje spoločnosť Metro. Dokopy ich je až 17. Pozrite sa na celý zoznam, možno sa niektorá z nich hodí aj pre vás.
     
  • Chcete pracovať pre Lidl?
    Miesto výkonu práce: Bratislavský kraj, Trenčiansky kraj, Nitriansky kraj
    Do Lidla vo vašom kraji hľadajú vodiča/vodičku vysokozdvižného vozíka, predavača/predavačku,  manažéra/manažérku nákupu, účtovníka/účtovníčku, webdizajnéra/webdizajnérku a ponúkajú dokonca aj stáž. Voľných miest je v Lidli viac ako 70, určite si pozrite, či sa niektorá z ponúk nehodí aj vám.
     
  • Hotel Kormorán Slovakia
    Miesto výkonu práce: Trenčiansky kraj, Trnavský kraj
    Kuchári, recepční, čašníci, hľadáte si prácu? Hotel Kormorán hľadá šikovných ľudí do svojich radov. Preskúmajte všetky ponuky, nájdete ich tu.
     
  • Práca v banke? V Poštovej banke
    Miesto výkonu práce: Bratislava, Bánovce nad Bebravou, Dunajská Streda, Komárno, Trenčín
    Chcete pracovať v banke? Poštová banka ponúka niekoľko voľných miest. Klientsky poradca, funkčný analytik, projektový manažér, špecialista podpory či reprezentant predaja. To sú len niektoré z 23 pozícií, ktoré čakajú na obsadenie. Celý zoznam nájdete tu.
     
  • Začnite pracovať v CBA Slovakia
    Miesto výkonu práce: Trnavský kraj, Trenčiansky kraj, Nitriansky kraj
    Ak si hľadáte prácu ako predavač/pokladník alebo vedúci predajne či zástupca vedúceho, pozrite si týchto 10 pracovných ponúk. Nájde sa v nich niečo aj pre vás? Zistite to!
Viac o téme: Bratislava Slovensko Práca Západ Ponuka Pracovná Západné Bratislave
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Text: es; Foto: thinkstockpohotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy