Hľadáte brigádu? Najlepšie ponuky z celého Slovenska práve teraz

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

Dnes je prvý oficiálny deň prázdnin a vy ešte nemáte brigádu na leto? Nastal najvyšší čas to zmeniť. Na stránke Kariera.sk nájdete množstvo zaujímavých ponúk a my sme pre vás vybrali niekoľko tých najlepších. Neváhajte a zareagujte na ne ešte dnes.

Predavač potravín, celé Slovensko

Brigáda vhodná aj pre študenta strednej školy zahŕňa dokladanie tovaru do regálov, priraďovanie správnych cenoviek a služby zákazníkom. Ak ste bezúhonní, flexibilní a spoľahliví, neváhajte a zareagujte. Ponuka platí pre celé Slovensko a viac informácií nájdete na Kariéra.sk.

Telefonický operátor, Žilina

Pokiaľ myslíte, že dokážete kvalitne poskytovať informácie volajúcim zákazníkom, prijímať otázky a bezprostredne riešiť požiadavky, ozvite sa. Viac o ponuke platnej pre Žilinu nájdete tu

Testovač autosedačiek, Košice

Chcete byť platení za sedenie? Stačí zareagovať na ponuku testovania autosedačiek. Ak spĺňate váhovú podmienku a pochádzate z Košíc, zašlite svoj životopis. Bližšie informácie hľadajte na našich stránkach.

Pomocný pracovník na stavbe rodinného domu, Trenčín - Chocholná

Pri Trenčíne hľadajú šikovných pracovníkov, ktorí by pomohli pri stavbe rodinného domu. Okrem nadštandardného hodinového ohodnotenia majú pomocníci zabezpečené aj jedlo, nápoje i luxusnú chatu na oddych. Prihlásiť sa môžu aj študenti na strednej škole. Ďalšie informácie...

Hľadáte brigádu? Najlepšie ponuky Galéria fotiek (2) Zdroj: thinkstockphotos.com

Čašníčka na termálnom kúpalisku, Pohájska

Dievčatá s dôrazom na čistotu i profesionálne správanie môžu stráviť leto predajom zmrzliny, zákuskov, kávy a iných nápojov na termálnom kúpalisku v Podhájskej. Čaká ich príjemný kolektív, zaujímavé finančné ohodnotenie a so zamestnávateľom sa môžu dohodnúť aj na preplácaní cesty. Myslíte si, že by ste v takejto práci excelovali, reagujte na ponuku na Kariéra.sk.

IT brigádnik, Považská Bystrica

Ak by vám inštalácia hardwaru, priemyselných počítačov a ich servis nerobili problém, prihláste sa na ponuku automobilovej spoločnosti, o ktorej zistíte viac tu.

Balič kníh, Zvolen

Vo Zvolene môžu baliť, triediť a ukladať knihy aj študenti stredných škôl. Ak vás brigáda zaujala, viac sa o nej dozviete v ponuke.

Dokladač tovaru v obchodnom reťazci, Bratislava

Záujemcovia z Bratislavy sa môžu hlásiť na pozíciu dokladača tovaru na oddelení ovocia a zeleniny. Náplňou práce je okrem dopĺňania tovaru aj sledovanie záruk, vytváranie objednávok, sledovanie kvality, preberanie, uskladňovanie i manipulácia s tovarom a dopĺňanie plagátov či cenoviek podľa systému. Ak máte záujem pracovať v dynamickom prostredí, podrobné informácie nájdete na tejto stránke.


Ďalšie zaujímavé brigády nájdete na Kariéra.sk, nové pribúdajú každý deň. Pozrite si aktuálnu ponuku.


Viac o téme: Leto Brigáda Bratislava Košice Slovensko Trenčín Žilina Zvolen Považská Bystrica 2015 Pohájska
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: ľgh; Zdroj: Kariéra.sk; Foto: thinkstock.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy