Aj vy si môžete nasporiť 1 000 eur: Takto si vytvorte rezervný fond, aby vás nezaskočili ťažké časy

Zdroj: thinkstockphotos.com

Každý by mal myslieť na budúcnosť a možné horšie časy. Nikdy neviete, aká situácia môže nastať, či náhodou nebudete mať neočakávané výdavky. Aby vás ťažké časy nezaskočili, je dobré mať vytvorený rezervný fond. Aj malá suma v ňom bude lepšia ako nič. Pozrite sa, ako si môžete ľahko nasporiť 2 000 eur a pripraviť sa tak na prípad, že u vás nastanú finančné suchoty alebo ťažká životná situácia.

Chceli by ste si za rok odložiť 1 000 eur do rezervného fondu? Alebo tieto peniaze použiť práve na vytvorenie rezervného fondu? Máme pre vás užitočný finančný plán, ktorý pomôže každému, kto si chce začať odkladať zo svojich zarobených peňazí a nemíňať ich na zbytočnosti.

Plán je veľmi jednoduchý. Každý týždeň si vyberte sumu, ktorú ste si odložili do rezervného fondu a túto sumu v pláne vyškrtnite. Sumu si môžete vyberať každý týždeň podľa seba, podľa toho, koľko si v danom momente budete vedieť odložiť.

Aj vy si môžete Galéria fotiek (2)

 

Stiahnite si finančný plán 

Ak finančný plán dodržíte, na konci roka bude na vašom účte svietiť 1 000 eur. Tie si môžete odložiť ako finančnú rezervu na horšie časy.

Chcete sa pustiť do vytvárania finančnej rezervy? Stiahnite si náš ročný finančný plán a vytvorte si rezervu na horšie časy.

Viac o téme: Peniaze Rezerva Sporenie peňazí
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: mediumsizedfamily; Foto: gettyimages

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy