Pracovníčku letiska natočili, ako narába s batožinou VIDEO: Takto to vyzerá, keď sa niekomu nechce pracovať

Ak ste si niekedy z dovolenky letecky doniesli domov rozbitý alebo zničený kufor, nasledujúce video možno objasní, prečo sa vám to stalo. Mladá žena Vanessa Marshová pred časom na svojom Twitteri zverejnila video, ktoré je nočnou morou pre všetkých cestovateľov. Zachytáva totiž pracovníčku letiska, ako nešetrne narába s batožinou cestujúcich.

Pracovníčka všetky kufre jednoducho hádže na kĺzačku ako smeti namiesto toho, aby ich opatrne položila a batožina tak mohla bez väčších poškodení skĺznuť. Vôbec ju pritom netrápilo, čo sa môže stať s vecami cestujúcich umiestnených v kufroch.

Vanessino video videlo viac ako 40-tisíc ľudí, dokonca naň zareagovala aj prepravná spoločnosť, ktorou žena cestovala - Havajské aerolínie. Tie mladej žene prisľúbili, že situáciu preveria. Ľudia, ktorí si video pozreli, vyjadrovali v komnetároch pobúrenie a žiadali pre zamestnankyňu vyhadzov. Pozrite si video a zvážte, či si za takúto ľahostajnosť pracovníčka zaslúži výpoveď.

Vo svojom tvíte Vanessa píše, že už odhalila záhadu jej zničeného kufa. Poukázala, že za to može tím ľudí prepravujúcich batožinu do lietadla. V príspevku tiež označila Havajské aerolínie.

V príspevkoch sa ľudia vyjadrovali rôzne. Niektorí napísali, že za toto si zamestnankyňa zaslúži vyhadzov, iní zas pre jej konanie mali pochopenie, tvrdili, že kufre musia byť naložené rýchlo a nie je čas na jemnosť. Mnohí prispísali aj vlastnú skúsenosť, ako im jeden let zničil ich drahý kufor. Iní sa zase pýtali, či platia za to, aby sa k ich osobným veciam takto pristupovalo. Čo si o práci zamestnankyne letiska myslíte vy?

 

Viac o téme: Letisko Pracovníčka letiska
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: boredpanda.com; Twitter; Text: es; Foto: Twitter.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy