6+3 najlepších vianočných darčekov pre ľudí, ktorí pracujú s počítačom: Inšpirujte sa

darčeky, vianoce, peniaze, nákupy, darček, stromček, párty, vianočný, večierokdarčeky, vianoce, peniaze, nákupy, darček, stromček, párty, vianočný, večierok

Lámete si hlavu s tým, čím obdarovať svojich najbližších? Že je pre vás čoraz ťažšie vymyslieť nejaký vhodný darček? Ponožky, pyžamo, parfém či elektronika sú u vás hitom každých Vianoc? Skúste sa na to počas týchto Vianoc pozrieť inak. Ľudia trávia väčšinu času v práci, prečo im to v nej teda neuľahčiť? Ak chcete obdarovať blízkeho, ktorý má sedavé zamestnanie alebo pracuje za počítačom, tieto darčeky budú preňho ako stvorené. Vďaka nim sa mu bude pracovať oveľa ľahšie. A s bonusovými troma originálnymi darčekmi aj veselšie.

Fitlopta/nafukovací vankúš

Sedieť celý deň za stolom dáva chrbtici poriadne zabrať. Sťažujú sa vaši blízki na bolesť chrbta alebo krížov? Pomôže, ak budú sedenie na kancelárskej stoličke striedať s fitloptou alebo si na stoličku umiestnia nafukovací vankúš.

6+3 najlepších vianočných darčekov Galéria fotiek (16)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Masážny valček/ježko na nohy

Ak sa váš blízky sťažuje na bolesť nôh, nie je nič jednoduchšie, než mu zabezpečiť masážny valček alebo masážneho ježka na nohy. Tie si môže zobrať so sebou do práce a pod stolom si nimi jednoducho masírovať nohy - bez toho, aby ho niekto videl.

 

Podstavec pod monitor

Každý, kto pracuje s počítačom, by mal dodržiavať isté pravidlá, aby si ochránil svoj zrak. Vedeli ste, že obrazovka počítača by  mala byť na úrovni vašich očí? Aby ste sa na ňu pozerali priamo a rovno. Veľmi tomu pomáha podstavec pod monitor, ktorý ho zdvihne a vy si tak nemusíte namáhať oči. Ak viete, že niekto z vašich blízkych takúto „vymoženosť“ v práci nemá a sťažuje sa na unavené oči, zainvestujte do zdravia jeho zraku. Ak ste manuálne zručný, podstavec pod monitor dokážete vyrobiť aj vy sám.

6+3 najlepších vianočných darčekov Galéria fotiek (16)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ergonomická klávesnica/myš

Pracovať 8 a viac hodín denne s počítačom je poriadny zaberák, aj keď sa to možno nezdá. A to platí aj pri písaní na klávesnici alebo práci s myšou. Pre ruku tieto pohyby  nie sú prirodzené a ak ju preťažíme, privodíme si zápal karpálneho tunelu, bolesti predlaktia, zápästia či ramena. Dá sa však tomu predísť. Ak zamestnávateľ vášho blízkeho neinvestuje do zdravia svojich zamestnancov, urobte tak vy. Obdarujte vášho blízkeho ergonomickou klávesnicou alebo myšou, ktoré sú navrhnuté tak, aby ruku nezaťažovala. Ergonomická klávesnica a myš fungujú aj preventívne - proti zápalu šliach či karpálneho tunelu.

6+3 najlepších vianočných darčekov Galéria fotiek (16)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Okuliare k počítaču

Dlhodobá práca s počítačom unavuje oči. Existujú však špeciálne okuliare, ktoré tomu vedia zabrániť. Ich sklá sú špeciálne zafarbené a upravené tak, aby zvyšovali ostrosť, zdôraznili detail a znížili nežiaduce lesknutie displeja. Vďaka tomu budú oči menej namáhané a unavené.

6+3 najlepších vianočných darčekov Galéria fotiek (16)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ergonomická opierka

Na výber je ich niekoľko, napríklad opierka krčnej chrbtice alebo chrbtová opierka. Ak sa vaši blízki sťažujú na bolesti chrbta po celodennom sedení, voľba darčeka je jasná. 

 

BONUS: 3 netradičné tipy na darčeky

  1. Mini USB vysávač klávesnice
    Omrvinky, prach, ale aj ďalšie nečistoty. Toto všetko sa dá ľahko nájsť v klávesniciach počítačov. Vďaka mini USB vysávaču sa to však dá ľahko vyriešiť. Vysávač stačí zapojiť do USB portu a on si už poradí aj s ťažko dostupnými miestami klávesnice. Vysávač zaujme a pobaví aj svojimi malými rozmermi.
     
  2. Slúchadlo
    Strávi váš blízkym telefonovaním v práci dlhé hodiny? Namiesto toho, aby si neustále držal pri hlave svoj mobilný telefón, môže držať pohodlné slúchadlo. Takéto.
    6+3 najlepších vianočných darčekov Galéria fotiek (16)
  3. Hojdacia sieť na nohy
    Aj nohy si zaslúžia poriadny oddych. A nie je nič lepšie, ako si ich vyložiť. V práci sa to však veľmi nedá, nie je vhodné vykladať si pred kolegami nohy na stôl. Existuje však šikovný vynález – hojdacia sieť na nohy. Tú si môžete zavesiť pod váš stôl a kedykoľvek si budete chcieť vyložiť nohy, môžete tak urobiť bez ohľadu na to, kto je vedľa vás.
    6+3 najlepších vianočných darčekov Galéria fotiek (16)
Fotogaléria k článku Počet fotiek: 16
Viac o téme: Tipy Na Darčeky Nápady Vianočné 2017 Vianoce
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: microsoft.com, aliexpress.com, slashgear.com, datacomp.sk, pinterest, designernews.com, Text: es

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy