Lepidlo: konferencia pre všetkých, ktorí pracujú s vedomosťami

Obchodníci s veľkým množstvom tovaru. Nesmierne cenného, predávaného len po dávkach, aby ho zákazník stihol vstrebať, užiť si ho, prijať za svoj. Obchodníci špecializujúci sa na rozmanitý tovar, poskytujúci základy budúcim nositeľom Nobelových cien, sudcom najvyšších súdov i finančným žralokom. Obchodníci s vedomosťami. Učitelia.

 

 

 

V duchu prepojenia vzdelávania, školstva a biznisu sa bude niesť bratislavská konferencia s názvom Lepidlo. Stojí za ňou štvorica absolventov prvého ročníka projektu Komenského inštitút, ktorý v priebehu posledného roka organizoval sériu vzdelávacích workshopov, seminárov a konferencií naprieč celým Slovenskom. 24. novembra zavíta aj do Bratislavy.

Konferencia Lepidlo je určená primárne pre učiteľov, určite však nielen pre nich. Radi na nej privítame aj rodičov a všetkých ľudí, ktorým záleží na vzdelávaní a ešte nad naším školstvom nezlomili palicu. Chceme hľadať cestu, ako lepkavo odovzdávať žiakom myšlienky a zároveň prepojiť dva svety, školský a biznisový,“ hovorí Michal Horváth, jeden z organizátorov.

Cieľu konferencie podriadili organizátori aj výber spíkrov. Na podujatí vystúpi člen top manažmentu úspešnej slovenskej IT firmy Sygic – Martin Strigač, ale aj profesionálni lektori a kouči z biznisového i školského prostredia ako Ľubica Noščáková, Simona Socratousová či dvojica Jana Balážová a Dávid Králik. Ich inšpiratívne prednášky môžu byť pre účastníkov veľkou pomocou pri následnom „lepkavom odovzdaní myšlienok“.

Lepidlo: konferencia pre všetkých, Galéria fotiek (2)

KDE: Saleziánske mládežnícke stredisko, Mamateyova 4, Bratislava

KEDY: 24.11.2017 od 8.00 hod do 14.00 hod.

WEB: www.lepidlo.net

Registrujte sa prostredníctvom prihlasovacieho formulára.

  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok, Foto: lepidlo.net

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy