Teambuilding, aký ste ešte nezažili: Vydajte sa hľadať poklad Bratislavy

Kto vlastne bol Schöne Nazi? Čo symbolizuje klobúk nad Primaciálnym palácom? Aký je príbeh Čumila? O čom rozpráva Ganymedova fontána pred Národným divadlom? Koľko rozprávok má v sebe socha H. CH. Andersena na Hviezdoslavovom námestí? Čo ukrýva Modrý kostolík? Asi nám dáte za pravdu, že bratislavské Staré mesto má jedinečné čaro, úžasnú históriu a zaujímavú architektúru.

Možno aj vy patríte k ľuďom, ktorých zaujímajú tieto a podobné otázky. Ak hľadáte netradičný a dobrodružný spôsob, ako na ne nájsť odpovede, vyskúšajte Treasure Hunt Bratislava.

Počuli ste už o Treasure Hunt?

Treasure Hunt je kombináciou fascinujúcich historických faktov, bizarných legiend a príbehov. Prevedie účastníkov malebnými uličkami a zaujímavými miestami, kde - hľadajúc odpovede na starostlivo pripravené otázky, čelia rozličným výzvam a využívajú kreativitu, orientačné schopnosti a hlavne tímovú spoluprácu.

Teambuilding, aký ste ešte Galéria fotiek (11)

Kliknutím na obrázok zobrazíte galériu

Takto to prebieha

Hra začína na vopred dohovorenom mieste. Po krátkom úvode nasleduje rozdelenie do tímov, vysvetlenie pravidiel a všetkých potrebných informácií, odovzdanie špeciálnej obálky so zadaním, úlohami a dekodérom. Tímy sa potom preplietajú historickými uličkami Bratislavy medzi najznámejšími pamiatkami, ale aj medzi menej  známymi, no napriek tomu krásnymi miestami Starého Mesta. Tupostupne hľadajú odpovede na starostlivo pripravené otázky. Počas toho čelia rôznym prekážkam a plnia ďalšie sprievodné úlohy. Jednotlivé úlohy sú vytvárané tak, aby tímy využili svoje kartografické a orientačné schopnosti, svoju kreativitu, súťaživosť, pozornosť a tímovú spoluprácu. Po splnení všetkých úloh a rozlúštení tajného kódu sa jednotlivé tímy musia dostaviť do cieľa, kde im bude odmeraný čas. Po krátkom oddychu nasleduje kontrola výsledkov, ktorá prináša záverečný príval emócií a vyhlásenie víťazov.

Teambuilding, aký ste ešte Galéria fotiek (11)

Treasure Hunt ako ideálny teambuilding?

Ak už vaše oddelenie omrzel bowling, jednoduchá večera alebo motokáry, celosvetovo obľúbený koncept Treasure Hunt môže byť interaktívny spôsob, ako spoznať mesto a vlastných kolegov z iného uhla. Je to fyzicky nenáročná aktivita, vhodná pre všetky vekové kategórie. Po celú dobu sú prítomní skúsení sprievodcovia, ktorí účastníkov vtiahnu do hry a postarajú sa, aby si všetci deň mimo kancelárie užili. Odhalíte tajomstvá Bratislavy aj vy?

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 11
Viac o téme: Bratislava Hunt Teambuilding Treasure
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok, Foto: treasurehunt

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy