Synovia chceli ukázať, ako si vážia svoju mamu: 5 rokov sporili, aby jej splnili sen VIDEO

Zdroj: Instagram

Dvaja bratia sa rozhodli šetriť päť rokov, aby svojej mame darovali to, po čom dlhé roky túžila: jej vysnívané auto. Daniel Knust z Austrálie nahral video z momentu, kedy mame Carol spolu so svojím bratom odovzdal kľúče od jej vysnívaného automobilu BMW Radu 3. Pozrite sa, ako zareagovala ich mama, keď jej synovia odovzdávali darček.

 

 



„Chceli sme takto našej skvelej mame ukázať svoju vďačnosť. Celý život ťažko pracovala, aby nám dala všetko a nič nám nechýbalo,“ napísal Daniel k zverejnenému videu. „V porovnaní s tým, čo pre nás urobila a ako sa obetovala, je tento darček ničím.“

Daniel, 30-ročný mladík prezradil, že ich mama zhruba pred 10 rokmi spomenula, ako veľmi sa jej páči auto značky BMW. Bratia si to zapamätali a povedali si, že raz jej toto auto aj naozaj zaobstarajú – a preto naň začali sporiť. Daniel a jeho starší brat si päť rokov odkladali z výplaty a nakoniec sa im ho aj podarilo kúpiť. „Každý mesiac sme si odkladali istú sumu, aby sme za to mohli kúpiť mame jej vysnívané auto,“ prezradil.

Pozrite sa, ako ich mama zareagovala, keď jej synovia odovzdali jej vytúžené auto. 


Daniel v texte k videu hovorí, že je to len malý darček, ktorým chcú svojej mame ukázať, ako veľmi si vážia, čo pre nich urobila. "Už 10 rokov som to chcel urobiť a dnes sa to splnilo. Ťažká drina sa vyplatí - to je niečo, čo nás naša mama učila už od detstva a vždy si to budeme pamätať," píše vo svojom príspevku. 

Viac o téme: Bmw Rad Mama Darček Pre Sen Splnenie Mamu Splniť
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Instagram, Instagram, Zdroj: Today; Text: es; Foto: Daniel Knust

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy