Oslavovať Valentína môžete aj v robote: Toto je 6 znakov, že ste našli tú pravú...prácu

Mať po svojom boku skvelého partnera je veľké šťastie. Šťastlivcami sú ale aj tí, ktorí si dokážu nájsť tú pravú prácu – ktorá im dáva zmysel, napĺňa ich, posúva ďalej a ešte k tomu sú za ňu aj dobre zaplatení. Je to aj váš prípad? Toto je 6 znakov, že je vaša práca pre vás tá pravá. Ak sa vo väčšine bodov nájdete, pokojne môžete osláviť Valentína aj v robote!

 

 

 

 

  1. S blížiacim sa pracovným týždňom nemáte stres z toho, čo vás v zamestnaní čaká
    Nepoznáte niečo také ako nervozita, stres či obavy z toho, čo sa bude v práci diať alebo či zvládnete úlohy, ktoré dostanete. Viete totiž, že ak by s vyskytol akýkoľvek problém, môžete sa obrátiť na vášho nadriadeného, s ktorým situáciu spoločne vyriešite.
  2. Po príchode do práce sa usmievate a zdravíte s kolegami
    Pretože keď nájdete tú pravú prácu, cítite sa v nej spokojne a veľmi príjemne. S kolegami sa viete porozprávať aj o iných veciach, ako len pracovných a radi sa s nimi uvidíte aj vo voľnom čase. Viete však, že aj do dobrého vzťahu sa občas pritrafia výmeny názorov -  nepríjemnú situáciu si však viete vydiskutovať, vyriešiť a keď tieto búrky prehrmia, pokračujete ďalej.
  3. Ochotne sa pustíte aj do úloh, ktoré vás až tak „nebavia“
    Viete totiž, že v žiadnom „vzťahu“ to nie je dokonalé a občas musíte urobiť aj to, do čoho sa vám úplne nechce. 
  4. Šéf chváli vašu prácu
    Práca, v ktorej oceňujú to, čo robíte a svoju spokojnosť sa neboja prejaviť, je tá, ktorú by ste mali ľúbiť. Pochvala – a dokonca aj verejná, je totiž niečo, čo sa dnes – a najmä v zamestnaní, tak často nevidí.
  5. Vašu snahu a aktivitu si cenia nielen pochvalou
    Do zamestnania, v ktorom si všímajú, čo všetko robíte a v ktorom oceňujú, že ste hodnotným členom tímu, nie je ťažké sa zaľúbiť. Či už vašu aktivitu ocenia vyšším platom, povýšením alebo rôznymi benefitmi – mali by ste byť vďačný za tieto „prejavy náklonnosti“.
  6. Viete si predstaviť sám seba v tomto zamestnaní aj v ďalekej budúcnosti
    Ak si často hovoríte, že by ste v tejto práci radi ostali čo najdlhšie, môžete si gratulovať. Nájsť zamestnanie, v ktorom sa cítite dobre, máte náplň práce, ktorá vám sedí a ste spokojný aj po finančnej stránke, je vzácnosť. Ak o svojom povolaní uvažujete približne takto, pokojne dnes oslávte Valentína – byť zaľúbený do svojej práce je totiž veľké šťastie!
Viac o téme: Valentín Práca Workoholizmus Workoholik Zaľúbený Zamestnaní Robote Valentína
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: es; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy