Chcete čo najkrajšie prežiť voľné chvíle? Týchto 5 geniálnych aktivít je úplne zadarmo!

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstockphotos.com

Aj vy často rozmýšľate nad tým, aký program si vymyslíte na víkend? Väčšinou máme hlavu plnú rozličných plánov, ako relaxovať po náročnom pracovnom týždni. Vedeli ste však, že na to, aby ste prežili svoj voľný čas príjemne, nepotrebujete ani cent? Inšpirujte sa týmito piatimi aktivitami a uplatnite ich už počas tohto víkendu!

 

 

 

 

  1. ​​​Nahlas sa smejte
    Veď vedci už dávno potvrdili, že smiech na nás veľmi pozitívne vplýva. Kedy naposledy ste sa zasmiali dobre zhlboka a poriadne nahlas? Väčšinou svoj smiech „utlmujeme“, čo je však škoda! Smejte sa počas svojich voľných chvíľ tak často, ako sa len dá. A pokojne ním „nakazte“ +udí okolo vás. :)
  2. Venujte čas vášmu zvieraciemu kamarátovi
    Pohladenie zvieraťa pôsobí na človeka veľmi upokojujúco. A je jedno, či hladkáte, prípadne si pritúlite zajaca, mačku či psa. Že nemáte vlastného domáceho miláčika? Zvážte návštevu útulku. Tam na vás čaká množstvo opustených zvierat, ktoré chcú niekomu darovať svoju oddanosť.
  3. Držte niekoho za ruku
    Držaním za ruku naznačujete váš záujem o danú osobu alebo mu tým pripomínate, že nie je sám. Okrem toho je to skvelý spôsob, ako sa s niekým spojiť bez toho, aby ste museli čokoľvek povedať. Dokonca osobu, ktorú držíte za ruku, ani nemusíte dobre poznať. Ďalším spôsobom je tiež objatie. Úprimné objatie dokáže človeka príjemne naladiť a zabezpečí hrejivý pocit. Vyskúšajte.
  4. Pozrite si východ alebo západ slnka
    Priznajte sa, kedy naposledy ste pozorovali východ alebo západ slnka? Že je to už dávno? Privstaňte si tento víkend a vylezte na najbližší kopec. Prostredie prírody vás nabije pozitívnou energiou a pohľad, ktorý budete mať, vás ohromí. Ak sa vám nechce vstávať, počkajte si na západ slnka.
  5. Povedzte niekomu, že ho máte radi
    ​​Ľudí, ktorých okolo seba máme, často berieme ako samozrejmosť. Akosi rátame s tým, že vedia o našich citoch k nim. Mali by sme im však občas pripomenúť, že nám na nich záleží. Povedzte svojej sestre, mame, priateľovi a kamarátovi, že ste radi, že ich máte. Nemusíte mať na to špeciálnu príležitosť, prekvapte ich len tak.
Viac o téme: Plán Nápady Voľno Zadarmo Víkend Program Prežiť Stráviť Ako
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: lifehack; Text: es; Zdroj: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy